MoMo - Bornholms bæredygtige café

20.780,00 kr. 103.90% af 20.000,00 kr.

47

crowdfunders
udløbet
Morten Lily Simon @momo2018

medlem siden 14. februar, 2018

Om projektet

Café MOMO er et samarbejde mellem musiker og iværksætter Simon Sandbye, yogalærer og madentusiast Lily Collé, og naturelskende permakulturnørd Morten Søfting.

Med Café MOMO vil vi skabe en bæredygtig café og madsted, hvor det sunde køkken, smagsoplevelsen og de lokale råvarer er i centrum. Caféen vil byde på skøn kaffe og andre drikke samt sunde og især plantebaserede retter til rimelige priser.

Ved at åbne en café, hvor bæredygtighed er en indstilling og et ansvar, vil vi gerne være med til at gøre en forskel her og nu og give vores bidrag til den grønne omstilling samt en sundere klode for fremtidens generationer.
Vores vision og dermed mission er, med bæredygtighed som omdrejningspunkt, at skabe et mødested for nærvær og fællesskab i afslappende og inspirerende omgivelser.

Hos Café MOMO vil vi tilbyde lækre varme og kolde drikke som:
* Økologisk kaffe fra kaffekollektivet Libertad med soja, ris, havre eller komælk
* Sund friskpresset slowjuice på lokale grøntsager og frugter
* Café MOMOs egen vandkefirlimonade og kombuchalimonade
* Fritz-kola, bornholmsk most og andre kolde drikke

Hos Café MOMO vil vi tilbyde spiseligt som:
* Smoothiebowls med superfoods og lækre toppings.
* Raw energi balls
* Hjemmelavet mysli med nødder, frisk frugt og forskellige mælkoptioner
* Dagens suppe med lokale grøntsager og brød fra den lokale bager
* Næringsrige sandwichs (vegetar, vegansk og meateaterfriendly)
* Power salater (med vegansk, vegetar og meatfriendly option)

De lokale leverandører og nærmiljøet er vigtigt
Café MOMO bliver en café hvor det sunde køkken og smagsoplevelsen er i centrum. Vi ønsker i så høj grad som muligt at støtte bornholmske producenter og dermed den lokale økonomi. Caféen kommer derfor også til at fungere som et udstillingsvindue for lokal fødevareproduktion og produkter. Café MOMO vil bruge sprøjtefrie, økologiske og lokale råvarer efter årstiderne. Vi træffer vores vælg med omtanke for mennesker, dyr, klima og madspild.

Café MOMO – også et mødested og kultursted
Café MOMO bliver et sted, der vil lægge vægt på hyggelige omgivelser, hvor der skal være tid til et pusterum og samvær mellem mennesker over en god kop kaffe og lækker mad.

Vores ønske er også at skabe et socialt og dynamisk mødested, med en bred vifte af kulturelle arrangementer, der lægger fokus på litteratur, bæredygtighed, musik og vidensdeling m.fl.
Hvad går dit bidrag til?
Din støtte kommer til at muliggøre åbningen af Bornholms første bæredygtige og veganervenlige café og dit nye yndlingsmødested.
Vi er i opstartsfasen og har brug for startkapitel til at løbe projektet i gang.
Vi har selv sparet det meste sammen, men mangler de sidste 20.000 til at realisere vores drøm.

Deltager du i denne kampagne, støtter du ikke kun os, men en bæredygtig og omsorgsfuld udvikling af det lokale fællesskab og Bornholm som grøn og bæredygtig ø.


Vi takker af hele hjertet for din støtte og glæder os til at byde dig velkommen på Café MOMO fra maj måned af.Partnerskaber