Bornholms første veganske café

0,00 kr. 0.00% af 200.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
julie fensbo @siku

medlem siden 21. februar, 2018

Om projektet

På grund af uforudsete omstændigheder er jeg desværre nød til at fortælle jer alle sammen at jeg ikke er i Pakhuset mere, dette er jeg selvfølgelig rigtig ked af.

Det er dybt frustrerende, jeg har virkelig glædet mig til at komme i gang igen.

Jeg har konceptet og jeg har udstyret til at lave is men nu mangler jeg bare en lokation. Jeg er i fuld gang med at undersøge alskens muligheder og jeg knokler på højtryk for snart at kunne lave is til jer igen.

Crowdfundingen er derfor ikke død, men beløbet og formålet er nu et andet. Jeg søger nu 50.000kr til ny etablering af Siku om det bliver en food truck, madpavillon eller noget helt tredje er endnu uvist, men jeg knokler på livet løs.

Jeg har stadig brug for alt den støtte I kan give mig, både økonomisk men også hvis I har gode råd og lignende. Det kunne være hvis I hører om en ledig lokation eller en food truck til salg!

 

GRØN Ø – GRØN MAD

Det bornholmske brand er grønt og bæredygtigt og her passer en vegansk iscafé perfekt ind.

For vegansk is og mad er ikke bare for dem, der af moralske grunde ikke vil spise dyr og animalske produkter. Det er for alle, der gerne vil gøre deres for en mere bæredygtig ø og for alle der har lyst til at udvide kendskabet til grøntsagernes utrolige smagsvariation.

Menu:

Jeg vil fortsat lave lækker lækker is, pandekager og vafler. Derudover vil jeg bestræbe mig på at kunne servere pandekagerne med fyld fra det salte køkken.

Alt sammen efter årstidernes skiften.

Hertil lækker økologisk kaffe, smoothies og div. økologiske læskedrikke, økologiske øl og veganske vine.

 

MENNESKET OG HISTORIEN BAG SIKU

Jeg hedder Julie Fensbo og er vokset op i Nuuk i Grønland, men har de sidste ti år boet i Rønne med min mand og fire børn. I sommeren 2017 åbnede jeg is caféen Siku i gårdhaven ved Det Røde Pakhus på Snellemark. Trods en våd sommer fik is caféen en fantastisk modtagelse og jeg fik derfor mod på at udvide med en vegansk café i de tilstødende lokaler. I marts 2018 opstod der uventede omstændigheder dette har medført at jeg nu er på udkig efter en nyt sted at etablere mig.

 

HVAD GÅR DIT BIDRAG TIL?

Jeg skal bruge 50.000 til at etablering af ny lokation. Dit bidrag går til indkøb af en food truck, madpavillon eller lignende, så jeg kan lave dejlig is og forhåbentlig lidt mad til lige præcis dig.

Så snart indsamlingens mål er nået vil isen kunne stå klar inden for ganske kort tid. Iscaféen vil derefter åbne som en ny, lysende grøn plet på det bornholmske landkort.

 

På forhånd tusind tak for dit bidrag

Der kan indbetales på erhvervs mobilepay 27458 Husk at skrive: Donation i kommentarfeltet.

Mange hilsner Julie.

 

https://www.youtube.com/watch?v=r69P7vLYqYA&feature=player_embedded

https://vegetarisk.dk/vegansk-issted-paa-bornholm/

http://www.tv2bornholm.dk/?newsID=212806

http://play.tv2bornholm.dk/?area=specifikTV&id=742169#742169
Partnerskaber