Hr. Klogemand Spillet

0,00 kr. 0.00% af 45.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Jacob Christiansen @4763758230

medlem siden 26. februar, 2018

Om projektet

Hr. Klogemand spillet er klar til efteråret 2018, og er sjovere end du tror (det er bare noget vi siger). Støt spillet nu, og vær med på det nyeste spil, der på en super sjov måde udvikler dig, din hjerne og dine kloge venner. Vi har faktisk også lært noget af, at lave Hr. Klogemand spillet. Se incitamenter til højre.

SPILLET:

Hr. Klogemand er et klassisk brætspil med spørgsmål og svar, men du skal klare dig igennem 10 runder for, at kalde dig selv Hr. Klogemand. Der er selvfølgelig store bump på vejen - ligesom med alt i livet.
Du kan spille Hr. Klogemand med familie og venner (2-8 spillere), og vi anbefaler spillet fra 12 år og opefter. Man starter i 0. klasse og skal endeligt slutte til eksamen i 9. klasse. Der er spørgsmål i dansk, matematik, engelsk, historie, geografi, samfundsfag, natur og teknik og valgfag - alle de fag der er obligatoriske i folkeskolen, men det er IKKE et skolespil. Vi har blot valgt at bruge fagene til, at dele spørgsmål og svar op i kategorier.
Man slår med en terning, rykker frem på spillepladen, får læst et kort op af en medspiller og alt efter svaret bliver man stående, rykker frem eller tilbage. Hvert korrekt svar udløser en stjerne, og man skal have 2 stjerner for, at rykke op i næste klassetrin. Med i spillet er der også bonus/straf kort, der kan vende op og ned på spillet - og gøre livet i skolen uretfærdigt.
Til Hr. Klogemand spillet hører også et karakterblad/afgangsbevis. En af deltagerne er inspektør, og sætter kryds for alle spillerne, når de har svaret korrekt på et spørgsmål. På den måde kan hver spiller få karakter fra -3 til 12 i alle fag. Man kan således komme igennem spillet med topkarakter, men også vinde spillet med dårlige karakterer. Det er dog ikke nødvendigt for spillet, at man bruger karaktergivning, men det giver en extra og sjov dimension. Extra eksamensbeviser kan downloades gratis på www.hrklogemand.dk efterhånden de medfølgende slipper op. Det kan også bruges til, at se sin udvikling fra gang til gang.
Nu startede vi med at sige, at Hr. Klogemand spillet er et klassisk brætspil - men det er også et læringsspil. Der er den bonus, at til de fleste spørgsmål og svar også er ekstra bonusviden. Det kunne f.eks. være: "Hvad hedder hovedstaden i Egypten? Hovedstaden og Egyptens største by hedder Kairo. Der er 9,5 mio. indbyggere - og 16,5 mio. hvis man tager hele metroområdet med. BONUS: Kairo er Afrikas folkerigeste og blandt de tyve folkerigeste byer i verden."
Vi er allerede igang med at lave extra kort, der kommer til salg/levering omkring jul 2018. Det bliver æsker med extra sprøgsmål/svar kort + bonuskort. Æskerne vil indeholde 500 kort. Men mere om det senere.


HVAD INKLUDERES:


Med til Hr. Klogemand Spillet hører: 1 spilleplade, 500 spørgsmål/svar kort (inkl. bonus kort, der kan glæde og drille), stjerner, 8 figurer, 1 terning, karakterblad/afgangsbevis.


PENGENE GÅR TIL:


Vi trykker Hr. Klogemand spillet på en fabrik, der har vist os rigtig god kvalitet. Så pengene går udelukkende til, at producere den første sending til vores lager. Det hele ligger klar i skyen, så vores fabrik kan gå igang med, at producere Hr. Klogemand spillet i rigtig høj kvalitet. Da vi forventer at Hr. Klogemand spillet kommer til salg i butikker i Danmark, så har vi valgt en fabrik, der kun leverer højeste kvalitet.


HVEM ER HR. KLOGEMAND:


Bag Hr. Klogemand spillet står Jacob - der har trukket store veksler på familie, venner og kollegaer. Jacob er gift med Maria og har et sæt tvillinger - Anna og Alfred på 12. Første ide til Hr. Klogemand var faktisk en ungdomsbog (vil ikke afvise den kommer), men en skoleopgave i børnenes klasse vendte op og ned på ideen. Jacob hjalp med at designe og udvikle et spil om kroppen til natur og teknik - med læring om et specifikt emne i fokus.


STØT HR. KLOGEMAND:


Støt Hr. Klogemand og bliv en af de firstmovers, der kan modtage spillet i efteråret 2018. Det vil du ikke fortryde. Vælg et af incitamenterne til højre -> ->


SE MERE HER:


Du bør kigge forbi www.hrklogemand.dk, hvor du også kan finde GRATIS matematikopgaver til indskolingsbørn. Det kunne være til dovne matematiklærere eller forældre, der ikke mener, at folkeskolen er god nok ?!?!!? Men det er gratis, så tag bare for dig af opgaverne - så er der også sjove opgaver til den del af familien, der er for små til, at spille med i Hr. Klogemand. Du kan selvfølgelig også følge Hr. Klogemand på Facebook - det vil du ikke fortryde. Har du spørgsmål så kontakt os på kontakt@hrklogemand.dk.
High Five fra Hr. Klogemand
Minimumsbeløb 20,00 Du får en high five, hvis Hr. Klogemand møder dig en dag. Du får den dog virtuel high five i form af en værdikode, der kan bruges på www.hrklogemand.dk når spillet er på lager. Vi er tilhængere af, at der er value for money.
Du får Hr. Klogemand Spillet.
Minimumsbeløb 199,00 Vi sender dig Hr. Klogemand Spillet og et personligt takkekort. Prisen er inkl. fragt.
Du får Hr. Klogemand Spillet - og dit navn nævnt i spilet.
Minimumsbeløb 299,00 Vi sender dig Hr. Klogemand Spillet og et personligt takkekort. Yderligere bliver dit navn nævnt på et kort i spillet - top100 backers. Prisen er inkl. fragt.
Du får Hr. Klogemand Spillet x 6
Minimumsbeløb 1.199,00 Vi sender dig 6 styk Hr. Klogemand Spillet og et personligt takkekort. Det er easy og du har julegaven klar til familie og venner. Yderligere bliver dit navn nævnt på et kort i spillet - top20 multi backers. Prisen er inkl. fragt.
SKOLE: Du får 6 x Hr. Klogemand Spillet + besøg på din skole af udvikleren af spillet.
Minimumsbeløb 1.499,00 Du får 6 x Hr. Klogemand Spillet og besøg af udvikleren af spillet. Vi aftaler en dato, hvor klassen eller årgangen spiller mod hinanden fra 9:00 til 12:00. Udover de 6 spil og besøg af udvikleren, så fortæller udvikleren 1 time om ideen bag spillet. Der afsluttes med Q&A på yderligere 20 minutter. Med i prisen er 6 spil samt transport i hele Danmark.
FIRMA: Du får 6 x Hr. Klogemand Spillet + besøg på din skole af udvikleren af spillet.
Minimumsbeløb 4.999,00 Du får 6 x Hr. Klogemand Spillet og besøg af udvikleren af spillet. Vi aftaler en dato, hvor medarbejderne spiller mod hinanden i 2 timer. Udover de 6 spil og besøg af udvikleren, så fortæller udvikleren 1 time om ideen bag spillet - samt innovation, kreativ tankegang og iværksætteri. Der er arbejde og tanker bag dette spil, der er kommet i stand ved snedig tankegang. Der afsluttes med Q&A på yderligere 20 minutter. Med i prisen er 6 spil samt transport i hele Danmark
Partnerskaber