Woman Creating

0,00 kr. 0.00% af 80.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Theresa Bjerre @theresabjerre

medlem siden 9. april, 2018

Om projektet

Mit projekt; Woman Creating er mere end et projekt.

Det er mit hjertebarn Mit kommende firma. Min sjæls kald.

Woman Creating er personlig mentoring til gravide og mødre, samt fotografering af gravide, nyfødte, børn, familier og kærlighed i alle afskygninger.

Det er et kald til noget større. Et brændende ønske om at gøre en forskel i verden. Jeg tror på, at hvis vi skal gøre en forskel, skal vi hjælpe vores børn. Hvis vi skal hjælpe vores børn, må vi starte med os selv. Kvinder. Mødre.

Udgangspunktet

Woman Creating tager udgangspunkt i den kognitive tilgang til mennesket. Jeg vil gerne udbrede visdommen om Enneagrammet, et oldgammelt typebestemmelsesværktøj, der har transformeret menneskers liv i hundredevis af år. Enneagrammet bliver brugt meget i de danske virksomheder, til sammen sætning af teams og selvfølgelig i personlig udvikling. Der er dog ikke det store fokus på, hvor stor en forskel Enneagrammet kan gøre for børn, når deres forældre (og dem selv når de bliver store nok) kender deres type. Når forældre har viden omkring deres egne handlingsmønstre og deres børns, kan de gå i front med en større forståelse og bedre kommunikation.

Hvordan vil jeg gøre det?

- Igennem 1:1 mentor session, hvor jeg støtter mentee i at finde deres egen type/barns type og arbejde med de ting, der kommer i kølvandet på den viden

- Ved salg af online produkter i form af lydfiler og e-bøger med informationer om typerne, udfordringer, faldgrupper, udviklingsveje mm. Dette er med      intention om at komme ud til så mange som muligt, da mange mødre er udfordret på at tage på kurser, eller andet, der kræver at de tager ud af hjemmet og væk fra deres børn. Woman Creating skal være for moderen og gøres let tilgængeligt.

- Kurser for dem, der vil og kan prioritere at fordybe sig endnu mere i deres egen og børns typer. Dette vil foregå i Københavns området.

Hvad ellers?

Ud over mentoring og Enneagrammet, vil jeg forevige smukke øjeblikke af alle dem, der ønsker det. Jeg har altid elsket fotografering og tror på, at vi som mennesker healer igennem at blive set med andre øjne. At vi mærke kærligheden mere. Det er intentionen. Kærlighed.

Hvad skal jeg bruge?

Jeg mangler 80.000 til at kunne starte en virksomhed, så alle disse kraftfulde intentioner kan komme ud i verden og gøre den forskel de er skabt til! Pengene vil bliver brugt til fotograferingsudstyr, computer, indtalingsmikrofon, materiale, leje af lokaler til kurser og til at jeg hele tiden dygtiggører mig igennem kurser mm. så jeg kan give det bedste videre til mine kunder.

Hvem står i front?

Det gør jeg. Jeg har et stort ønske om at få samarbejdspartnere, men på nuværende tidspunkt er Woman Creating mig.

Hvem står bag mig?

Det gør min elskede familie. Min vidunderlige kæreste René og skønne søn Romeo. De er min inspiration, min støtte, mit hvorfor!
Partnerskaber