Verdens første kettlebell ballon!

0,00 kr. 0.00% af 40.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Sabrina Friedrichsen @kettlebellqueen

medlem siden 22. april, 2018

Om projektet

Sidste år lancerede jeg verdens første kettlebell julekugle – og nu er mit næste produkt klar til at blive sat i produktion. Verdens første kettlebell ballon!

Men jeg har brug for et tilskud til min næste bestilling – og her kan DU hjælpe mig, ved at forudbestille dine kettlebell produkter allerede nu. Er du en træningsglad person ligesom jeg, eller ønsker du at købe en gave til en du kender, der er træningsglad, vil du samtidig hjælpe en iværksætter kvinde der knokler med, at få sit firma til at vokse.

Kettlestuff er ene ejet (af Sabrina Friedrichsen) på nuværende tidspunkt - som er en ivrig iværksætter med stort drive. Jeg solgte sidste år mit hus for at skaffe startkapital - og har fået firmaet skudt godt i gang. Mine produkter er, helt nye på marked - og især mine kettlebell julekugler, som er de første i verden, blev et stort hit, i julen 2017. 

Jeg mangler kr. 40.000,- til mine bestillinger af julekugler og mine nye kettlebell balloner. Ballonerne kommer i sort & guld som på foto – og kan bestilles med logo eller tryk efter eget ønske. (ved større antal)

Julekugler kan også bestilles med logo til virksomheder og træningscentre og nyheden bliver (hvis alt går efter planen) en rød kettlebell julekugle, foruden de andre kendte farver fra sidste år. (som på billedet)

Skulle jeg være så heldig, at få flere penge, end jeg skal bruge til de beskrevet bestillinger, vil jeg bruge hver en overskydende krone på udvikling, af min kettlebell olielampe. Der er problemer med produktionen, så den skal designes på en ny måde, inden jeg igen kan lukke op for produktion – og det kræver kapital. 

  

Verdens første kettlebell ballon er nu også parat til at blive lanceret. Den er jeg lige så stolt over, som mine kettlebell julekugler. Ballonerne håber jeg, skal pynte i alverdens træningscentre, boxe og Gyms – og kan være en super sjov gaveide.

Det bliver på sigt muligt, at købe den med citater, logo eller eget printønske.

Kettlebell ballonen, kommer i første omgang i guld & i sort.

  

Hvad er Kettlestuff – og hvad er en kettlebell?

Kettlestuff er et nyt brand indenfor crossfit, funktionel træning og fitness branchen. Kettlestuff sælger pynt og tilbehør til motionister og atleter der har interesse i denne branche. Kettlestuff forhandler produkter igennem en webshop, samt er en B2B virksomhed, der pt. sælger varer til fitnesscentre i både Danmark og udlandet.
Kettlestuff er kommet lidt ud i Crossfit boxene - og det er planen, at udvide til hele fitnessbranchen i Danmark, samt erobre andre lande.

Besøg webshoppen her: kettlestuff.com

En kettlebell er et træningsredskab der har eksisteret siden 1885, hvor de første Russiske konkurrencer fandt sted. Siden da er det bare blevet et mere og mere udbredt træningsredskab, som i dag er at finde i de fleste træningscentre verden over. Kettlebellen findes i alverdens former og farver, men den kettlebell der går mest igen verden rundt, er konkurrence kettlebellen (som jeg også tager udgangspunk i, når jeg designer produkter) Den er kendetegnet ved at have den sammen form – og findes i forskellige farver, der hver især kendetegner hvilke vægtklasse kettlebellen er. Det er med til at skabe en mere ensartethed verden over.

  

Hvorfor laver jeg dog disse produkter?

Jeg er selv en træningstosse, der elsker at løfte tungt. Den styrke jeg opbygger fysisk, følger helt klart også med psykisk. Det er en fantastisk følelse at mærke effekten af – og jeg er bestemt ikke den eneste der har det på den måde.

Jeg brænder for at fremhæve de følelser og mekanismer som fysisk træning bidrager med. Den vilde følelse af glæde og lykke, som kroppen bliver fyldt  op med når endorfinerne bliver løsrevet og pumper rundt i kroppen. Den styrke og velvære, som du efterfølgende får af den hårde træning, er det rene medicin, selvhelbredelse og forløsning for hverdagens mange udfordringer og gøremål. 

Jeg brænder for at mine produkter, skal være med til at symbolisere disse følelser og denne glæde træningen giver. Så selvom du står derhjemme i dit elegante tøj på vej ud af døren, har du stadigvæk denne styrke med dig i for af (eksempelvis kettlebell-øreringen) Selvom du nyder julen og dens skønne traditioner, nærvær og familien, har du styrken med dig, på juletræet (i form af kettlebell julekugler) Selvom du nyder ferie på en dejlig badestrand, har du også her styrken med dig i form af dit kettlebell badetøj osv osv. 

Jeg ønsker at vise verdenen (måske mest kvinder) at det er fantastisk at være stærk, jo mere kraft og energi du skaber, desto mere får du tilbage. Og at det sagtens kan lade sig gøre samtidig med, at du bevare din feminine og elegante udstråling/udseende. 

Jeg har rigtig mange spændende produkter på tegnebrættet og jeg knokler alt hvad jeg kan for, at alle disse produkter kommer på markedet indenfor en forholdsvis kort årrække. Det er en hård kamp, der tager tid og koster mange penge, så håber inderligt at du vil hjælpe, med at kunne få den næste bestilling i hus.

Jeg vil være max taknemmelig for hvert et bidrag/bestilling.

Mange taknemmelige træningshilsner fra

Sabrina Friedrichsen

 

2 stk. kettlebell julekugler
Minimumsbeløb 50,00 Støt med kr. 50,- og du kan afhente 2 stk. kettlebell julekugler efter eget farveønske. (Afhentningssted 3630 Jægerspris)
Verdens første kettlebell ballon
Minimumsbeløb 100,00 Støt med kr. 100,- og få verdens første kettlebell ballon med posten. (skriv guld eller sort)
Kettlebell balloner
Minimumsbeløb 150,00 Støt med kr. 150,- og få verdens første kettlebell balloner sendt med posten. Du modtager både en sort og en guld.
Kettlebell julekugler
Minimumsbeløb 250,00 Støt med kr. 250,- og få en æske kettlebell julekugler tilsendt. (9 stk. pr. æske) Du kan vælge mellem kobber, guld, sort/hvid eller blandet.
2 æsker kettlebell julekugler
Minimumsbeløb 450,00 Støt med kr. 450,- og få 2 æsker kettlebell julekugler tilsendt, efter eget farveønske.
10 stk. kettlebell balloner
Minimumsbeløb 550,00 Støt med kr. 550,- og få 10 stk. kettlebell balloner sendt efter eget farveønske (guld eller sort)
Juletræ inkl. kugler & lys
Minimumsbeløb 2.100,00 Støt med kr. 2100,- og få dit helt eget flotte kunstige juletræ sendt hjem til dig, inkl. 6 æsker kettlebell julekugler, efter eget farveønske & inkl. LED-lyskæde. (se billede i teksten)
Jeg julepynter jeres virksomhed/Træningscenter
Minimumsbeløb 5.000,00 Støt med kr. 5000 - 10.000,- og jeg kommer ud og står for julepynten i jeres virksomhed/center. Jeg sætter juletræ(r) op og kan tilbyde grandguirlander med lys og kettlebell kugler, ved indgang, opgang, eller hvor det vil passe ind i jeres virksomhed.
Partnerskaber