NINA - Færøsk/dansk spillefilm

0,00 kr. 0.00% af 80.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
NINASPILLEFILM @ninaspillefilm

medlem siden 8. januar, 2018

Om projektet

NINA - En fortælling om kærlighed og ensomhed


”NINA” er en ny færøsk-dansk lavbudget spillefilm. Filmen handler om den unge forfatterinde Nina, der sammen med sin kæreste flytter til Færøerne for at skrive på sin første roman. Omgivet af den storslående færøske natur, spirer kærligheden i det lille bygdesamfund, og Nina er gravid med parrets første barn. Men ikke alt er så lykkeligt, som det ellers ser ud til: ensomheden vokser i Nina, der mærker isolationen i den lille bygd. Samtidigt opdager Nina det mystiske, færøske sagn om Sælkvinden, og bliver fuldstændigt opslugt af det. Nina kan pludselig se sammenhænge mellem sagnet, hendes eget liv og den brændende følelse af ensomhed.


Holdet bag Nina


Filmens arena er som sagt Færøerne, nærmere bestemt Mikladalur. Det er en lille bygd med normalt 20 indbyggere, men som i sommeren 2017 voksede til det dobbelte med filmhold og skuespillere. I disse uger forsøgte vi at fange følelsen af det brusende hav, som slår mod de majestætiske klipper, det omskiftelige færøske vejr og følelsen af at være lille i en storslået natur.


Vi har haft mange dygtige folk ombord på vores rejse. Udover de mange fantastiske mennesker der var samlet under optagelserne i Mikladalur hen over sommeren, har der også været mange der har arbejdet hårdt inden optagelserne samt efter optagelserne. Fælles for os alle sammen er, at vi har knoklet for at formidle denne fortælling uden at tjene de store kroner. Det har og er passionen som driver filmen frem.


Vi har brug for din hjælp 


Vi er nu i gang med efterarbejdet på filmen, hvor redigeringsfasen netop er afsluttet. Foran os står de sidste byggesten i færdiggørelsen af vores spillefilmsprojekt, hvor vi blandt andet skal arbejde med filmens lydbillede, colour grade vores billeder samt komponere musik til filmen. Til netop denne del af vores arbejde mangler vi en økonomisk håndudstrækning for at kunne nå helt i mål med projektet.


Når filmen er færdig, skal den sendes på diverse filmfestivaler verden over, hvilket også er en stor udgift. Vi ønsker ikke, at filmen ender i en skrivebordsskuffe, hvor ingen får mulighed for at se den. Derfor vil hver en krone gøre en kæmpe forskel, så så mange mennesker som muligt kan komme til at se denne vigtige film, om det at føle sig ensom.


Vi glæder os meget til at kunne vise det endelige resultat til sommer!


Kærlige hilsner


Josefine Pil & Maria Winther Olsen

Hver en krone gør en forskel!
Minimumsbeløb 20,00 Har du lyst til at støtte vores film med et beløb under 250,00 DKK får du et kæmpe virtuelt kram! Hver en krone gør en forskel!
Af hjertet tak!
Minimumsbeløb 250,00 Støtter du vores film med et beløb mellem 250,00 og 500,00 DKK skal der lyde et kæmpe tak! Det gør vi, ved at takke dig på NINAs hjemmeside samt Facebookside.
Du gør en kæmpe forskel!
Minimumsbeløb 500,00 Støtter du os med dette beløb skal der råbes et kæmpe tak! Udover at vi takker dig på Facebook og på vores hjemmeside, så takker vi dig også i filmens rulletekster. Derudover sender vi dig tre fine postkort med billeder fra filmen hjem til din postkasse. Tak fordi du gør en stor forskel!
Kom med til premiere!
Minimumsbeløb 1.000,00 Støtter du med et fire cifret tal, bliver du sammen med en ledsager inviteret med til den fine premiere i Nordens Hus på Færøerne d. 23. juni 2018. Her vil den røde løber blive rullet ud, og vi vil glæde os at dele oplevelsen med dig! Udover de to premierebilletter vil du modtage tre postkort med billeder fra filmen, du vil blive takket på vores sider og selvfølgelig også på filmens rulletekst! Vi glæder os til at vise dig resultatet! Tusind tak!
Få dit firma logo på en spillefilm!
Minimumsbeløb 5.000,00 Hvis din virksomhed støtter vores film med et beløb på 5.000 DKK eller over, så vil vi sætte jeres logo ind på vores hjemmeside, vores Facebookside og ikke mindst på rulleteksterne i selve spillefilmen. Derudover ønsker vi at give jeres firma 3 billetter til den fine premiere på Færøerne i Nordens Hus d. 23. juni 2018. Er I klar til den røde løber?
Partnerskaber