Red et Terapeutisk Permakulturhave projekt

0,00 kr. 0.00% af 350.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Bianca Ganzhorn @lifeguides

medlem siden 13. oktober, 2016

Om projektet

Vi står med både et ready-to-go-projekt til en terapeutisk permakulturhave, udarbejdet af 2 landskabsarkitekter i samarbejde med os og en gennemarbejdet præsentation af et tilhørende kursuscente udarbejdet i samarbejde med en arkitekt. Vi samarbejder med et Aarhus-baseret arkitektfirma BO-Frost Architects, som er specialister i udvikling og omdannelsesprojekter, med det formål, at skabe størst mulig miljømæssig, social og økonomisk værdi samt at søge midler til byggeprojektet. Derudover har vi både fantastiske frivillige og samarbejdspartnere, der allerede er en del af fællesskabet og flere, der er klar til at arbejde videre med projektet, som er påbegyndt sidste år.

Præsentationen og det komplette terapihaveprojekt kan ses her: LifeGuides Terapeutiske Permakulturhave og kursuscenter præsentation

Situationen er, at udlejer har valgt at sætte den ejendom, som vi har lejet med forkøbsret i 4 år til salg og hvis ikke vi finder en løsning, så skal vi fraflytte ejendommen 31/7.

Vi mangler 300.000 kr. -  for at kunne købe ejendommen, så vi kan gennemføre projektet. Ejendommen ønskes solgt i hurtig handel til absolut favorabel pris og handelsforhold, grundet særlige omstændigheder og den kan derfor erhverves under vurderingen og vi har allerede betalt kr. 150.000 i udbetaling for 4 år siden, samt investeret yderligere 100.000 og har et kapitalberedskab på kr. 100.000, realkreditten har vores økonomiske rådgiver på plads. Ejendommen lægges ind i et fond eller et selskab, der sikrer både haven og kursuscenterets videre eksistens.

Hvis I har spsm, er I meget velkommen til at kontakte mig på 61 70 23 23 for yderligere uddybning.

Gode hilsner & på forhånd tak

Bianca Ganzhorn
Partnerskaber