Min angst forsvinder når jeg laver skilte

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
linda hansen @4080288353

medlem siden 30. april, 2018

Om projektet

Hej alle jeg hedder Linda og har gået i lang tid med angst og er kommet ud af arbejdsmarkedet. MEN jeg vil ikke give op og jeg har fundet ud af at det hjælper mig at lave skilte og det er noget jeg kan holde til både fysisk og psykisk. Jeg startede med at lave skilte for 3 år siden og har solgt dem som hobby og på markeder. Der er stigende interesse for det jeg laver og vil gerne kunne leve af det. Jeg har nu fået den enestående mulighed for at leje et lokale inde i byen i Ribe hvor jeg kan få udstillet tingene og sælge glade citater mindeværdige gaver til alle anledninger. Min mand har støttet mig hele vejen og har hjulpet mig igang da han er tømre. Han har arbejdet meget da jeg var syg for at tjene til os begge og nu er han ved at tage en ny uddannelse da han ikke kunne holde til at være tømre mere på grund af slidgigt i lænden og nakken. Vi er en kreativ familie på 4 og vi vil arbejde og derfor søger jeg nu pengene så jeg igen kan komme igang med at lave det jeg får det bedre af. Min angst er der stadig men når jeg laver skilte kan min koncentration kun fokusere på det og kunden, det virker som terapi for mig.

pengene der kommer ind skal bruges på indretning af butikken og opstart jeg har jo alle maskinerne og ideerne men mangler lokalet i Ribe og jeg håber derfor i vil hjælpe mig med dette.

jeg har engang haft CVR nummer da jeg havde b2b kunder da det fungerede fint i starten. De kunder er ikke længere på markedet. Jeg solgte meget til dem og de solgte meget af mine ting så den del skal jeg bare overtage nu.

Jeg har en side på Facebook hvor jeg startede det hele men det tager tid at bygge noget op. Men jeg er perfektionist og holder det jeg lover så derfor er min side vurderet med 5 stjerner ud af 5 mulige. Og mange positive rosende anmeldelser fra handlende kunder.

Det vil jeg så fortsætte med nu hvis i vil hjælpe mig med dette, om det er et like på min side eller med en krone så hjælper alt.

Der er også en gave til jer i sidste ende.

de varmeste hilsner fra Linda - DL Designskilte find siden her på FB.https://m.facebook.com/dldesignskilte/
Partnerskaber