Keramoda

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
vibe falkenberg @keramoda

medlem siden 17. maj, 2018

Om projektet

Vær med til at sætte rammerne for kreativ udvikling i kunstnerbyen Lønstrup

Jeg elsker at dele ud af min viden og dele den fantastiske plads og faciliteter vi har på Keramoda. Derfor har jeg brug for overnatningsmuligheder, der både kan benyttes af mine kursister og komme mine gode kolleger i de omkringliggende værksteder til gode.

Keramoda er et smukt keramikværksted beliggende den gamle sognefogedgård i hovedgaden i Lønstrup. Værkstedet, der har eksisteret i 40 år, blev skabt af min far, Mogens Falkenberg. Han var en af de første kunstnere i byen, inden byen blev til hvad den er i dag.

I 2017 arvede jeg værkstedet efter min far og selvom Keramoda altid har haft en stabil og trofast målgruppe, mener jeg det er tid til at forandre og forny Keramodas koncept. Både for værkstedets kunstneriske udviklingsmuligheder, men også for at tiltrække nye kundesegmenter til byen og området.

Med andre ord, har jeg en gammel strandfogedgård, et kunstnermiljø, kulturelle kunder og både by og værksted udstråler kvalitet.

Jeg ønsker med dette projekt, at give kunstinteresserede mulighed for kurser og læring på stedet.

For at konceptet skal kunne virkeliggøres, skal jeg fremskaffe en pakkeløsning med overnatning, mad og læring.

Jeg har et stort areal bagved værkstedsbygningen som vi er ved at klargøre til hytter (overnatning til kursisterne) og er i gang med at indrette værkstedet med flere små arbejdsstationer til kursisterne

Det er vigtigt at kursisterne er bosiddende her på gården, da man følger ovnen og leret 24 timer i døgnet, idet ovnen skal fyldes og lukkes ved forskellige temperaturer og leret vender og drejer man indtil den er klar til brænding. Man har ca. en kop 11 gange i hånden, inden den er klar til salg. Efter hvert endt forløb, vil hver kursist have mulighed for at udstille sine værker i galleriet/butikken i en periode, så turister og interesserede kan følge med i aktiviteterne.

Keramik/kultur kurserne vil også være en mulighed for, at trække sæsonen ud over hele året og derved også hjælpe de omkringliggende butikker med salg i ydersæsonen.

Konceptet vil samtidig kunne udvide Lønstrups centrum ved at trække flere kunder op i den anden ende af byen.

Jeg håber, du vil være med til at gøre dette projekt til virkelighed.
Partnerskaber