Abadamu – organisation der hjælper fattige ugandiske kvinder i arbejde

5.445,00 kr. 108.90% af 5.000,00 kr.

44

crowdfunders
udløbet
Freja Sørensen @frejamangs

medlem siden 5. juni, 2018

Om projektet

Abadamu er en lille organisation der har base i Uganda. Vi arbejder for og med udsatte ugandiske kvinder, som ikke har nogen uddannelse og lever i svær fattigdom. Abadamu er både et netværk for ugandiske kvinder, samt et sted hvor de modtager fagundervisning i skrædderfaget og har mulighed for at tjene deres egne penge ved at sy tøj for organisationen. Vi har vores eget tøjmærke, som bliver solgt flere steder i landet og overskuddet herfra bruges på at udvikle organisationen. Målet er at kvinderne på sigt skal blive økonomisk uafhængige, få en stabil indkomst og selv blive i stand til at starte forretning.

For at nå vores mål, søger vi derfor økonomisk støtte til vores projekt. Vi ønsker bedre undervisning- og arbejdsforhold for kvinderne.  I øjeblikket arbejder de fleste af kvinderne på gaden og vi leder derfor efter økonomisk støtte, som kan betale for leje af lokaler og nye symaskiner. Vi ønsker også at indkøbe stoffer af bedre kvalitet og få forbedret vores undervisningstilbud for kvinderne bl.a. i engelsk og forretningsforståelse.

Abadamu’s vision er klar: Vi ønsker et samfund hvor alle kvinder har adgang til lige muligheder og rettigheder - og vi mener at dette opnås bedst ved at støtte kvinder til at blive økonomisk uafhængige!

Vi søger DKK 10.000 til vores projekt og håber meget at du – eller din virksomhed – kunne være interesserede i at støtte vores arbejde i, at styrke mulighederne for mange flere udsatte kvinder i Uganda.

Vores organisation er startet af den ugandiske iværksætter Ruzindana Ruth (kvinden på dennes annonces coverbillede). Hun er selvlært designer og startede Abadamu tilbage i 2015. Ruzindana er fortsat drivkraften i projektet og står derudover for design samt salg af organisationens produkter.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål!

På vegne af Abadamu,
Freja Mangs, frejamangs@gmail.com
Ugandisk innovation
Minimumsbeløb 100,00 Dette projekt foregår i Uganda og iværksat af en ugandisk kvinde. Det er derfor ikke store danske organisationer der bestemmer udviklingen, men lokale kvinder der har indgående kendskab til behovet i lokalsamfundet, som i fællesskab driver organisationen frem. Ved at støtte Abadamu støtter du dermed også ugandisk iværksætteri og innovation. Støtter du med et minimumsbeløb af DKK 100, vil du modtage billeder af de smukke kvinder, som du er med til at støtte!
Mode og ugandisk økonomi
Minimumsbeløb 100,00 Abaduma er både en organisation der støtter kvinder - og samtidig et tøjmærke. Organisationen anvender ugandisk producerede tekstiler. Ved at at støtte organisationen er du med til at støtte et ugandisk brand, som køber og sælger produkter i Uganda - og dermed også med til at styrke økonomisk vækst i landet. Støtter du med et beløb af DKK 100, vil de danske frivillige når besøger organisationen i september 2018, tage en smuk stofprøve med hjem til dig!
Empowerment
Minimumsbeløb 200,00 Vi arbejder får at støtte og styrker kvindernes muligheder for at blive økonomisk uafhængige. Således at de kan skabe en bedre fremtid for sig selv og deres familier. Selv den mindste donation vil hjælpe vores arbejde med at hjælpe kvinderne. Støtter du med et minimumsbeløb af DKK 200, vil de danske frivillige medarbejdere når besøger organisationen i september 2018, tage et smukt håndlavet hårbånd produceret af Abadamu-kvinderne med hjem til dig.
Kvindefrigørelse
Minimumsbeløb 650,00 Kvinder i Uganda er generelt meget afhængig af deres mand. Kvinderne i projektet oplever øget selvstændighed og frihed, hvilket de kan videregive til deres lokalsamfund og skabe forandring. Ved at støtte Abadamu med et mindre beløb, er du dermed også med til at påvirke øget kvindefrigørelse i Uganda. Støtter du med et beløb af DKK 650, vil de danske frivillige når besøger organisationen i september 2018, tage et smuk bomber-jakke produceret af kvinderne med hjem til dig.
Partnerskaber