Billedhugger

33.359,00 kr. 111.20% af 30.000,00 kr.

26

crowdfunders
udløbet
stine ring hansen @fortunfortet

medlem siden 10. juni, 2018

Om projektet

Underjordisk bronzeudstilling af Stine Ring Hansen Dybt inde i det militærhistoriske anlæg Fortunfortet kommer der snart en stor udstilling med nye bronzeskulpturer, værker, skabt gennem 25 år af billedhugger Stine Ring Hansen fra Raadvad Bronzeværksted.
Udstillingen finder sted fra 18. august til 9. september 2018, og er en markering af kunstnerens 25 års jubilæum som billedhugger, og finder sted i anledning af Stine Ring Hansens 50 års fødselsdag i starten af august. Hermed inviteres interesserede, små og store lokale virksomheder, nye og gamle forretningsforbindelser, kunstforeninger og kursister, entusiastiske kunstsamlere, naboer og venner, m.fl. til at støtte til denne netværksindsamling, hvor der er stillet udvalgte incitamenter fra Raadvad Bronzeværksted på højkant.

- Jeg har fået en unik chance for at præsentere en stor udstilling bronzeskulpturer i det militærhistoriske anlæg Fortunfortet ved Dyrehaven nord for København, fortæller billedhugger Stine Ring Hansen. - Ideen til udstillingen er opstået af både kunstnerisk og historisk interesse. Jeg vil udover at formidle min kunst på en oplevelsesrig måde, også meget gerne bidrage til fortællingen om det særlige bygningsværk, som Fortunfortet udgør.
Bastionen er bygget i 1891 som en del af Københavns Befæstning, og det blev brugt til sit formål under Første verdenskrig. Fortunfortet hører under Lyngby-Taarbæk Kommune, og er i dag under nænsom restaurering.

- Fortunfortet har med sit forfald, en særlig råhed og skønhed, der vil indhylle skulpturerne i en ganske fantastisk stemning. Derfor har jeg flere nye, stedsspecifikke værker i støbeskeen, som bliver skabt med inspiration fra Fortunfortets rum samt en lille serie jubilæumsskulpturer, der udgives i to størrelser i nummererede eksemplarer. Nogle få af dem er med på listen over incitamenter til indsamlingen her.

Udstillingen bliver til i samarbejde med Fortunfortets Venner, og jeg har ansøgt en række fonde, men det ER en bekostelig affære, særligt skabelsen af udstillingens helt nye værker. Målet her er at rejse 30.000 kr. Udstillingens budget er på 250.000 kr., så jeg krydser mange fingre.
TAK til hver og en, som har lyst til at være med til at støtte virkeliggørelsen af udstillingen!

STINE RING HANSEN Billedhugger
Raadvad Bronzeværksted
tel 29 89 60 53

Billedhugger Stine Ring Hansens skulpturer er kendt landet rundt - de passeres dagligt af ganske mange mennesker fra ”Svanen” ved Skagens Gren til skulpturrækken ”Fugleflugt” i Rødbyhavn. Fra hendes hånd kan bl.a. fremhæves søjlen ”Livets Lys” ved Søfartsskolen i Svendborg, og den fornemme, internationale ”H. C. Andersens Litteraturpris”, der er givet til J. K. Rowling, Isabel Allende, Salman Rushdie m.fl.   Kunstneren har nyligt udført en buste af journalist og forfatter Lise Nørgaard til Portrætsamlingen i Frederiksborg Slots Nationalhistoriske Museum, og en buste af industrimanden Haldor Topsøe til koncernens internationale afdelinger verden rundt. Hun har desuden forestået en række prisværker, bl.a. Rambukprisen og Nordea Erhvervspris 2001, 2004, 2005 og 2009, samt udformning af de 25 Krone Taburetter 2013, dekoreret af kunstnere i Lyngby, der udgør Tingstedet på Stades Krog, Kgs. Lyngby. Stine Ring Hansen er aktiv med flere frivillige, kulturelle indsatser for lokalsamfundet, eksempelvis Åbne Døre i Raadvad Gl. Knivfabrik og har netop skabt årets Heksemaske til sommerens Sankt Hansbål i Folkeparken 2018.
Af Hjertet Tak
Minimumsbeløb 50,00 HJERTELIGT TAK fordi du har valgt at støtte arbejdet med min jubilæumsudstilling. Jeg vil gerne nævne dit navn på udstillingens Takkeliste.
Bronze Brunch for To på Raadvad Kro
Minimumsbeløb 500,00 For 500,- kr. kan du invitere en gæst med til Bronze Brunch på Raadvad Kro, hvor der venter en både kulinarisk og en kunstnerisk oplevelse. Bordene er nemlig pyntet med små bronzeskulpturer, skabt i Raadvad Bronzeværksted. (Brunch for to - normalpris 325,- kr pr. person. (Der er max. seks x to kuverter.) http://www.raadvadkro.dk/restaurant/brunch
Eksklusiv rundvisning - med bobler til
Minimumsbeløb 1.000,00 Kom med på en særlig rundvisning med foredrag på udstillingen fra 19. august - 9. september - og inviter en gruppe gæster/deltagere med hvem du gerne vil dele oplevelsen. (max 10 personer). Jeg byder på et glas og en snack.
Værkstedsbesøg med foredrag
Minimumsbeløb 2.000,00 I bydes velkommen på Bronzeværkstedet med foredrag om Raadvad, den kunstneriske proces og det at været billedhugger - 70-90 minutter for op til 30 personer. Jeg byder på et glas og snacks.
Vil du eller din virksomhed være sponsor?
Minimumsbeløb 2.500,00 Sponsorat til udstillingen belønnes med eksponering sammen med fonde, virksomheder, og venner, der støtter op om udstillingen.
Jubilæumsskulpturen - lille udgave - der er fem stk. på højkant!
Minimumsbeløb 3.000,00 Et nummereret eksemplar af jubilæumsskulpturen - miniudgaven. Fin som firmagave, til Kunstforeningen eller som gave i en særlig anledning. (Jubilæumsskulpturen lille udgave 10, 5 cm. - normalpris 4.000 kr.)
Undervisningsforløb - bronzestøbning
Minimumsbeløb 5.000,00 Undervisning i skulptur –og bronzestøbning. For dig selv eller en du kender - interesserede, som har lyst at prøve selv, studerende på kunstskoler og andre (også for begyndere). Fem dages forløb, (normalpris 7.500 kr)
Jubilæumsskulpturen - ca. 16,5 cm - der er to stk. på højkant!
Minimumsbeløb 6.000,00 Et nummereret eksemplar af jubilæumsskulpturen (Jubilæumsskulpturen 16,5 cm. - normalpris 8.000 kr)
Partnerskaber