Udvikling af strategispil

6.300,00 kr. 126.00% af 5.000,00 kr.

5

crowdfunders
udløbet
Morten Salomonsen @stratifield

medlem siden 16. juni, 2018

Om projektet

STRATIFIELD - brætspil for strateger

Vi søger bidragydere, der vil hjælpe os med at færdiggøre udviklingen af brætspillet STRATIFIELD og producere den første udgave af det færdige spil. Til gengæld modtager biddragydere en unik prototype af spillet.

STRATIFIELD er et helt nyt strategispil, der kombinerer elementer fra traditionelle strategispil som skak og Stratego med nyt fra bl.a. Fortnite. Resultatet er et brætspil for to spillere, hvor hver enkelt brik symboliserer et våben med bevægelse, liv og kampkraft.

Spillet har tre faser:

  1. Placering af egne styrker på spillepladen.

  2. Befæstning af egne stillinger.

  3. Manøvre og kamp med modpartens styrker.


Konceptet for spillet er udviklet af Frederik (10 år) som del af et skoleprojekt og videreudviklet som et iværksætterprojekt sammen med far Morten. Efter at have produceret og afprøvet to prototyper er vi nu klar til det næste skridt - at producere en salgbar version af spillet.

I videoen kan du se Frederiks ambitioner overvejelser i f.m. udviklingen af spillet.

Vi har lavet 10 stk. unikke prototyper (version 2) af STRATIFIELD, der gives som gave til de første 10 som bidrager med mindst 1.000 kr. til den videre udvikling af spillet. Derudover vil alle som bidrager med min. 500 kr blive nævnt på æsken til den endelige version af spillet.
Partnerskaber