Støt de lokale madsamlinger

21.190,00 kr. 4.24% af 500.000,00 kr.

25

crowdfunders
udløbet
Søren Kielgast @madsamling

medlem siden 18. juni, 2018

Om projektet

Støt op om de lokale madsamlinger

Hjælp med at støtte op om de lokale ildsjæle, som driver madsamlingerne rundt i Danmark, så der bliver flere ressourcer til at øge afsætningen af bæredygtige og økologiske fødevarer leveret direkte fra jord til bord.

33 km i gennemsnit mellem producent og forbruger

Madsamlingerne bidrager til korte transportveje for de mange lokale danske råvarer, som findes i vores ‘baghave’. Madsamlingerne følger sæsonen og udbyder bæredygtige og økologiske fødevarer dyrket og produceret med respekt for natur og dyrevelfærd.

Kød fra dyr som har haft et godt liv. Frisk fisk fanget på dagen. Nyopgravede grøntsager. Æg med flotte gule blommer. Kyllinger som har haft plads og så det store spisekammer fyldt med alverdens lækkerier fra vores innovative lokale producenter.

Hvad går dit bidrag til?

  • til at skabe et bæredygtigt fundament i de lokale madsamlinger

  • til aktiviteter, som bidrager aktivt til at udvikle de lokale madfællesskaber

  • til markedsføring via sociale medier, så flere forbrugere får lyst til at handle lokalt

  • til at øge forbrugernes kendskab til madsamling konceptet så de siger ‘JA til lokalt’


En madsamling vil ikke kun samle mad – den vil også gerne samle mennesker. Din støtte vil hjælpe de lokale værter med at udvikle lokale fællesskaber, der udover at arrangere den ugentlige opsamlingsevent også inviterer til smagninger, markeder, kurser, besøgsture for børn til lokale gårde, fællesspisninger m.m.

Det koster ikke noget at være en del af Madsamling - hverken for værten, for producenterne eller for medlemmerne - det er udbud og efterspørgsel efter lokale råvarer, som driver økonomien.
80% af omsætningen tilfalder producenten, 10% den lokale vært og 10% madsamling.

Tak fordi du vil støtte madsamlingerne.

Vores crowdfunding er et såkaldt flexible funding projekt. Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen, når sit samlede projektmål eller ikke.
Partnerskaber