Hjælp mig med at hjælpe unge selvskadende og deres pårørende

0,00 kr. 0.00% af 12.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Peter Dirksen @petersolbergdirksen

medlem siden 19. juni, 2018

Om projektet

Oversættelse af den anmelderroste ungdomsroman "Cutter" fra dansk til amerikansk-engelsk til det nordamerikanske/internationale marked.

Jeg har indgået en aftale med en erfaren oversætter om oversættelse af min anmelderroste ungdomsroman, "Cutter", med henblik på det nordamerikanske/internationale marked, hvor jeg selv betaler alle omkostningerne forbundet bogudgivelsen.

"Cutter" har skabt meget debat i Danmark, hvor en ud af fem elever fra 9. klasse til 3.g har skadet sig selv mindst én gang. Bogen har blandt andet været omtalt i GO'morgen Danmark på TV2, på Danmarks Radio (DR), i aviser, blade og ungdomsmagasiner fx Vi Unge, ligesom bogen har været debatteret på Folkemødet, Bogforum, Skolemessen og Danmarks Læringsfestival.

"Cutter" er, som den eneste ungdomsroman, "blåstemplet" af Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade (LMS), der også har udarbejdet undervisningsmateriale til bogen i samarbejde med lærere med speciale i dansk, pædagogisk psykologi og i at arbejde med udsatte unge.

Cutting er ikke kun et dansk samfundsproblem men et internationalt problem, hvorfor "Cutter" ikke kun er aktuel i Danmark men også i andre vestlige lande. Hjælp mig med at hjælpe unge selvskadende og deres pårørende globalt!

I 2017 genererede "Cutter" 24.753,20 kroner, som jeg donerede til LMS. Du kan læse meget mere om "Cutter" på min Facebookside og min hjemmeside herunder min kamp for at hjælpe unge med en selvskade og/eller en spiseforstyrrelse og deres pårørende.

TAK FOR DIN STØTTE!
Partnerskaber