Red hesteliv

3.092,00 kr. 18.85% af 16.400,00 kr.

17

crowdfunders
udløbet
Tau Rebecca Mikkelsen @mikkelsen123

medlem siden 15. juli, 2018

Om projektet

Feather (billedet) skulle have været slagtet i påsken. Ikke fordi han er syg, men fordi han er en ældre travhest, som ingen ville have.

Hos Red hesteliv giver vi udsatte heste en ny chance og et værdigt hesteliv. Men det koster mange penge. Der lægges rigtig mange frivillige timer i projektet, men der er brug for midler til at finansiere foder, dyrlæge mm.

Lige nu har vi akut behov for din hjælp til at samle 16.400 kr. til at købe hø til hestene. Hø eller andet strøfoder er livsnødvendigt for hestene i efterårs- og vinterperioden.

Af hjertet tak for din interesse.

Red hesteliv (www.redhesteliv.dk) er en frivillig forening, der giver misrøgtede og misforståede heste et nyt og værdigt hesteliv. Vi samarbejder med dyreværnsorganisationer, politi og private. Red hesteliv drives af donationer fra private og er godkendt af indsamlingsnævnet til at måtte modtage donationer. Det betyder også, at Red hesteliv skal aflægge revisorgodkendt regnskab til Indsamlingsnævnet, og at der er styr på, at din donation går til projektet.

Red hesteliv har siden april i år modtaget fire heste og har som mål at modtage yderligere 4 heste i år. Der er allerede forespørgsler fra 2. Der er et kæmpe behov for vores indsats, og de næste år ønsker vi at tage imod flere heste. Men det afhænger af donationerne.

For at kunne fodre 8 heste med hø skal vi bruge 11 ton. Pga en sommer uden regn er der mangel på hø, og der er derfor rift om høet, og prisen er høj. Red hesteliv har heldigvis fået lavet aftaler på det hø, vi har behov for, men vi mangler pengene.

Hvis dit hjerte også banker for udsatte heste, så hjælp Red hesteliv med at købe hø til Feather og de andre dejlige heste. Alle beløb gør en forskel, så tusind tak for selv den mindste donation.

Læs mere om Red hesteliv på www.redhesteliv.dk og følg med på Red hestelivs facebookside. Del også meget gerne.

Fra hjertet tak

 

Dette er en såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.

 
Partnerskaber