Et fællesskab for kræftramte og pårørende

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Rico Rosenkrans @4755231919

medlem siden 16. juli, 2018

Om projektet

Vi arbejder ihærdigt og fokuseret på at skabe Danmarks bedste fællesskab for kræftramte og pårørende – men vi har brug for din hjælp!

 

Forhistorie


Vi er to brødre, ud af en søskendeflok på fire, der sammen med vores far, længe har arbejdet på ideén og konceptet bag Althea. Selve ideén opstod, da vores far for første gang fik kræft og da han følte, at han stod meget alene og manglede et sted for ligesindet, hvor han kunne finde svar og rådgivning.

Da vores far fik kræft for anden gang, stod han endnu engang i samme, frustrerende situation. På trods af at han altid gik med løftet pande, så savnede og manglede han en platform, hvor han kunne dele sine tanker.

Trods hans evig optimisme og gåpåmod tabte vores far til kræften i juni 2018. Men ideén som startede i vores far, er ikke død med ham. Vi ønsker nu at efterleve hans ide og gøre Althea til et oprigtigt og kærkomment fælledskab, hvor alle, der nogensinde måtte få cancer tæt på livet, har et sted, hvor de kan finde det de mangler – uanset om man er syg eller pårørende.

 

Hvad er Althea?


Althea er en online platform, der vil virke på computere, tablets og mobiler, og vil fungere som et fælledskab for kræftramte og deres pårørende. Det vil være et åbent forum og et sted, hvor man kan dele tanker og erfaringer med ligesindet. Det vil være et sted, hvor man kan finde støtte, rådgivning og vejledning af private og specialister.

Platformen vil bla. indeholde grupper med separeret forummer indelt i kategorier efter fx kræfttype. Brugere vil have mulighed for at kunne danne nye venskaber, sende private beskeder, opsætte private gruppper, starte deres egen, personlige blog, dele tanker samt erfaringer og mere.
Virksomheder, organisationer og institioner vil have mulighed, for at tilbyde relevante og fornuftige services samt produkter, som brugere af Althea kan drage fordel af.
Eksperter og kompetente personer inden for kræftområdet, vil kunne dele nyttig og ny viden via månedlige podcasts.

Hele konceptet bag Althea er allerede bygget op på en solid platform bestående af:

  • Konkurrenceanalyse

  • Markedsanalyse

  • Komplet wireframe af online platform

  • Komplet mockup af online platform

  • Designlinje

  • Strukturplan over opbygning af online platform samt de værktøjer der skal bruges


Der findes ikke nogle platforme på markedet, som virkelig har løftet opgaven, med at støtte, informere, motivere og hjælpe dem som pludselig har fået kræften tæt ind på livet. På trods af det efterspørges af mange - både kræftramte og pårørende. Flere har prøvet at påtage sig opgaven, men funktionaliteten, brugeroplevelsen eller hjertet har oftest manglet.

Vi har brugt måneder på at klargøre alle forberedelser til at starte produktionen, gennemføre en beta-test og lancerer den bedst mulige platform for kræftramte og pårørende, der mangler ligesindet at dele deres tanker og spørgsmål med. Det eneste vi mangler for at gennemføre målet, er en lille smule hjælp.


Hvad skal pengene bruges til?


Til udvikling af platformen har vi et lille hold af udviklere siddende klar i Serbien. Vi har tidligere erfaringer med udviklerne og er personlig bekendt med den ene. Udviklingen vil udgøre den største del af beløbet.
Kr. 14.500

Vi skal have skrevet og delt en pressemeddelse til et stort antal udgivere. Til dette, har vi fundet en virksomhed i Danmark, med speciale i formulering og håndtering af pressemeddelser.
Kr. 3.500

Tilsidst skal vi bruge en stabil, sikker og skalerbar server, til hosting af platformen. Denne betales 1 år forud.
Kr. 1.895

Samlet set mangler vi kr. 19.895 for at kunne gennemføre vores projekt.
Vi værdsætter, at du stadig sidder og læser vores beskrivelse og vi håber, at du vil hjælpe os med at hjælpe andre kræftramte og deres pårørende i Danmark.

 

På forhånd mange tak.
Partnerskaber