Støt Blå Congo

0,00 kr. 0.00% af 250.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Ida Jensen @idab

medlem siden 17. januar, 2014

Om projektet

Den lokale restaurant Blå Congo har skabt madoplevelser og lokalt fællesskab igennem 2 år. Men nu er stedet i fare for at lukke permanent!

Restauranten skriver selv:

"Vi har nu ligget i Brønshøj i over to år og på mange måder er det gået langt bedre end vi havde turdet håbe på. Sikke mange mennesker vi har snakket med og set igen og igen. Vi har en klar fornemmelse af at der er god opbakning I bydelen til det vi gerne vil med et spisested: skabe et rum, som er inspirerende, servere mad med høje standarder og støtte op om de avlere, som gør alt hvad de kan for at give os de bedste råvarer.

Da vi startede op i 2016 var det med et skrabet budget. Vi havde ikke den store kapital med og fik det til at hænge sammen med genbrugsmøbler og vennetjenester. Vi havde ikke et færdigt koncept med, men brugte tid på at undersøge området. Derfor kørte vi også i den periode med underskud måned for måned. Fra årsskiftet 17/18 og frem til nu, har vi arbejdet på at stramme ind og er blevet skarpere på det vi gerne vil. Resultatet er at vi har lidt færre forskellige aktiviteter og et lille overskud på driften, hvilket vi er meget glade for.


Torsdag den 22. august var vi indkaldt til møde i Sø- og Handelsretten, fordi SKAT begærede os konkurs. Vi gik ud fra at det var et spørgsmål om at lægge en plan for hvordan vi kunne betale gælden til SKAT tilbage. I stedet var det en ren formalitet, en stadfæstelse af vores konkurs. Vi fik en frist frem til 1. september til at skaffe alle de penge vi skylder.

Det var selvfølgelig en kæmpe mavepuster, vi har brugt et par dage på at sunde os og overveje om vi ville kaste håndklædet i ringen. Det har vi valgt ikke at gøre. Men situationen er tilspidset og vi har brug for et mirakel for at få det til at fungere. Vi ved godt at vi står med ansvaret for at det er kommet så vidt, men vi vil alligevel appellere til jer om hjælp.

Situationen er at vi skal skaffe 250.000 på lidt under en uge. Vi søger investorer af alle størrelser og vi har allerede fået lovning på de første 10.000."


Vær med til at støtte Blå Congos overlevelse, støt her.

 
Partnerskaber