Iværksætteri ved Vesterhavet

38.850,00 kr. 111.00% af 35.000,00 kr.

66

crowdfunders
udløbet
Alexander Bengtsen @8466106728

medlem siden 29. august, 2018

Om projektet

Fra forladt Folkeskole til Iværksætterhus
I foråret 2017 rykkede vi ind på den gamle tomme Folkeskole i Vorupør med drømmen om at omdanne bygningen til et sted, hvor iværksættere som os selv, kunne sidde med farverige projekter og udvikle disse i samspil med ligesindede.

Vi døbte stedet Silicon VØ og havde dengang ingen idé om, hvordan stedet eller dets beboere ville se ud i fremtiden. I dag er vi 16 iværksættere tilknyttet stedet, og vi føler at vi er  rigtig godt på vej til at skabe et dynamisk og inspirerende sted med højt til loftet.

Silicon VØ er et non-profit projekt med det overordnede mål at tiltrække spændende personligheder og aktiviteter til Vorupør og omegn og bidrage til den positive udvikling området er indeni. Vi tror på at bæredygtig iværksætteri, hvor der er balance mellem det økonomiske, sociale og miljømæssige aspekt, skal være et bærende element i Danmarks fremtid. Vi har derfor valgt at slå et slag for dette i vores lokalområde, Thy.

 
Hos Silicon VØ tilbyder vi:

  • Kontorplads i et inspirerende og kreativt fællesskab

  • Prototyping faciliteter - værksted og surfboard shaping

  • Konference- og mødefaciliteter

  • Event organisering for eksterne organisationer

  • Kulturarrangementer for lokalsamfundet


Ønsket med projektet, er at være en platform og et omdrejningspunkt for kreative ildsjæle som gennem iværksætteri, hvad end det er som start-up eller etableret virksomhed, arbejder på at gøre en positiv forskel for sig selv og omverdenen.

Vores vision er at skabe de bedste faciliteter for iværksætteri og kreativitet. Med et almennyttigt og non-profit perspektiv, bestræber vi os på at skabe værdi for lokalområdets borgere og erhvervsliv, hvor al økonomisk overskud er dedikeret til denne proces.

 
Hvad går dit bidrag til:
Din støtte går til, at vi kan opgradere vores lokaler, så vi kan forvandle Vorupørs gamle Folkeskole til et indbydende og inspirerende iværksættermiljø.

Det betyder konkret, at vi vil bruge pengene på:

  • Nye skriveborde og kontorstole

  • Reoler, opslagstavler, lamper og køkkenudstyr

  • Sofaarrangement / hyggeområde

  • Udskiftning til LED-pærer

  • Formidlingsarbejde herunder opgradering af hjemmeside


Indtil nu har vi ved hjælp af lånte og aflagte møbler og inventar, gjort stedet brugbart for os beboere. Med denne crowdfunding kampagne søger vi økonomisk støtte til at kunne tage det næste skridt i udviklingen af vores Iværksætterhus og få især indretningen op på næste niveau.

Vi har derfor valgt af lave en Reward-baseret crowdfunding kampagne, hvor du som bidrager modtager en ydelse for dit bidrag. Dvs. jo flere økonomiske midler vi modtager, desto flere ressourcer har vi til at udvikle vores projekt og gøre Silicon VØ til det ultimative Iværksætterhus. Dette kommer igen dig som bidrager til gode, når du i fremtiden gør brug af vores faciliteter eller blot deltager i arrangementer i huset.

Alle økonomiske midler over vores mål på 35.000 DKK vil ligeledes blive brugt på vores projekt og dermed udviklingen af Danmarks fedeste Iværksætterhus.

Støtte til LAG-midler:
Vi har været så heldige at vores projekt at blevet godkendt støtte fra LAG Thy-Mors. Udfordringen med LAG er dog at vi som organisation først skal ligge ud for et givent indkøb, førend at de kan udbetale deres godkendte 50 % ift. vores projektansøgning.

Din støtte har derfor dobbelt effekt. For hver krone vi bruger på indkøb af inventar mv., modtager vi 50 % af beløbet retur. Vi har altså mulighed for at geninvestere de 50 % i vores projekt efterfølgende.

Åbningsfest af Silicon VØ 2.0:
Når du støtter denne crowdfunding kampagne, er du automatisk inviteret til vores store Åbningsfest, som vi afholder når vores Iværksætterhus har taget den form vi bestræber os på. Præcis dato for vores Åbningsfest, bliver annonceret når kampagnen er ovre og vi har lagt en plan for istandsættelsen og dermed udviklingen af vores projekt. Men vi lover at det bliver en fest du helst vil undgå at gå glip af! :)

 

Dette er et såkaldt flexible funding projekt.

Det betyder, at dit beløb går til projektet uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ikke. Ved almindelige projekter på Booomerang kommer beløbet kun til udbetaling, hvis det samlede projektmål nås.

 
Partnerskaber