Victoria & Verdensmålene

26.247,00 kr. 104.99% af 25.000,00 kr.

78

crowdfunders
udløbet
Jesper Tornbjerg @jespersdg

medlem siden 24. september, 2018

Om projektet

SIDSTE CHANCE!!! I morgen, onsdag, slutter denne crowdfunding, og vi er ikke helt i mål. Små og store bidrag modtages med kyshånd - og gaver fx i form af de to første børnebøger i en serie på 17 om ’Victoria & Verdensmålene’.

Bøgerne 'Den Magiske kjole' og 'Geden med Fipskægget' havde premiere i Ingeniørforeningen den 12. oktober i forbindelse med Kulturnatten i København. Bøgerne er skrevet til børn på 9-12 år… og deres voksne. De kan blive dine med en donation på fx. 150 kr.

De foreløbige anmeldelser er gode: 'Et godt sprog og fedt at få noget fakta at vide pakket ind i en lille sød historie', lyder en melding fra en 12-årige pige.

Jeg er nu i fuld gang med at skrive den tredje bog i serien, Kong Gulerod. Glæd dig - den handler om svære emner som lungekræft og overvægt, sunde fødevarer og fællesskaber. Du kan støtte processen ved at donere et beløb her på side, og allerede nu får du en ’tak’ og en smiley for overhovedet at overveje at deltage i denne crowdfunding. Med et bidrag modtager du - udover en tilfredsstillelse ved at udbrede kendskabet til FN’s verdensmål - en af de gaver (bøger eller andet), der er beskrevet her på siden.

Du kan i øvrigt følge Victorias færden ved at sende en mail til jesper@victoriaogverdensmaalene.dk. Så vil du løbende få tilsendt nyhedsbreve om serien.

Med bæredygtig hilsen, Jesper Tornbjerg (og Victoria!)
Af hjertet tak
Minimumsbeløb 20,00 Du støtter ’Victoria & Verdensmålene’, og det er jeg rigtig glad for.
Magien lever
Minimumsbeløb 75,00 Du får tilsendt ’Den magiske kjole’, der tager udgangspunkt i mål nr. 1: Udryd fattigdom.
Magi og fipskæg
Minimumsbeløb 150,00 Du får tilsendt ’Den magiske kjole’ plus ’Geden med fipskægget’, der tager udgangspunkt i mål nr. 2: Udryd sult.
Bøger med didikation
Minimumsbeløb 250,00 Du får tilsendt de to første udgivelser inkl. en personlig hilsen.
Gode julegaver
Minimumsbeløb 350,00 Du får tilsendt ’Den magiske kjole’, ’Geden med fipskægget’ og den næste udgivelse om mål nr. 3 (Sundhed og trivsel), der endnu ikke er navngivet. Forventet levering: Ca. 1. december 2018 (= gode julegaver).
Endnu bedre julegaver
Minimumsbeløb 500,00 Du får tilsendt de tre første bøger inkl. en personlig hilsen. Forventet levering: Ca. 1. december 2018 (= endnu bedre julegaver).
To klassesæt
Minimumsbeløb 2.500,00 Du får tilsendt et klassesæt med 25 stk. ’Den magiske kjole’ og 25 eksemplarer af ’Geden med fipskægget’.
Det talte ord
Minimumsbeløb 5.000,00 Du får (efter nærmere aftale) 1-1½ times oplæg og dialog om ’Verdensmålene i børnehøjde’ eller om ’Dansk energipolitik i verdensklasse’.
Mest for virksomheder
Minimumsbeløb 7.500,00 Dit navn eller virksomhed bliver nævnt (evt. med logo) i ’Victoria & Verdensmålene nr. 3’ eller en af de næste bøger efter eget valg
Partnerskaber