Atelier/Galleri til undervisning af kreative børn og unge

0,00 kr. 0.00% af 1.000.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Ane Lena Fussing Rosbach @5425333926

medlem siden 30. september, 2018

Om projektet

Som nyerhvervet kunstmaler, har jeg en ide med at kunne undervise børn og unge, med kunstmalerfaget. Dertil skal jeg bruge en passende lokale/hus og materiale til at arbejde i og udstille, dette mangles her i byen.

Dertil vil jeg kunne udvide byens kunstneriske børn og unge til en eventuel mere kreativ tænkning for fremtiden. Og vil derpå også udvide byens ”talenter” til en at søge andre former for uddannelse end bare boglige uddannelse.

Ideen er at etablere et firma der har til base her i Ilulissat, og måske udvide dette til en uddannelsessted/kursussted for film, foto og kunst interesserede i fremtiden.

Samtidig vil jeg bruge lokalet/huset til at lave kurser i samarbejde med filmfolk, fotografer og kunstmalere fra omverdenen. Vores by mangler en kunstgalleri/kursussted på denne område. Godt nok har vi en kulturhus der ellers skal tage vare på det. Men de er ikke synlige i den forstand. Den bliver brugt først og fremmest til teater og filmfremvisning.

Jeg vil starte i det små som eneste ansat i mit firma. Jeg vil selvfølgelig samarbejde med andre kunstnere både i byen og resten af verden.

Galleriet vil udvides med en cafe i fremtiden. Hvor folk fra byen, og turister kan komme og få sig en god oplevelse.
Partnerskaber