A year in a life - Nyt album af Rebekka Thornbech

16.190,00 kr. 107.93% af 15.000,00 kr.

36

crowdfunders
udløbet
Rebekka Thornbech @rebekkathornbech

medlem siden 4. oktober, 2018

Om projektet

Wanderlust betyder at have en dyb ukontrollerbar lyst til at rejse og opleve verden. Det er præcis den følelse som min musik udspringer fra - udlængsel blandet med en længsel efter at finde fred og et sted at høre til. Min musik er dybt funderet i country, americana og folk, krydret med mine skandinaviske pop-rødder og jeg skaber et univers bygget på håb og længsel, hvor jeg blander americana med mine nordiske rødder i en unik Nordisk Country Sound.

Jeg har arbejdet professionelt med min musik i de sidste 5 år og har udgivet 2 - snart 3 albums: SO BE IT, 2014: WANDERLUST, 2016: A YEAR IN A LIFE, December 2018. Min musik har været i fast rotation på P5 og P4 i de sidste 5 år med singlerne; Woman (2013), Your Lies (2014), We got Time (2016),  Sunshine follow me (2016), Tell-tale heart (2017), Better days will come (2017), One of these days (2018), Untouchable (2018) og The circle (2018). Jeg er 'independent'-artist og arbejder derfor udenom de store pladeselskaber. Jeg står derfor alene med det økonomiske ansvar for min musik - Det giver kunstnerisk frihed til at skabe præcis den musik jeg drømmer om, men det skaber også benspænd i form af økonomiske udfordringer.

I januar 2018 begyndte jeg at arbejde  på mit nye album A YEAR IN A LIFE. Det er et koncept album delt op i 4 EP'er - en for hver årstid. En del af konceptet består i et dogme, der dikterer, at jeg kun må bruge en måned på hver EP - en måned til både at skrive, indspille, mixe og færdiggøre hver EP. På den måde håber jeg at skabe mere nærvær og umiddelbarhed i min musik og jeg håber at kunne fortælle historien om et år i mit liv med indlevelse og åbenhed. Den første EP SPRING udkom i marts 2018 og singlen fra EP'en 'One of these days' lå nummer 1 på P5. I juni 2018 udkom anden EP SUMMER, hvor singlen 'Untouchable' også blev nummer 1 på P5. Den tredje EP FALL udkom 1. oktober 2018 og singlen 'The circle' er gået i fuld rotation på P5 og bliver spillet meget på P4. Den sidste EP i 'A YEAR IN A LIFE'-serien, WINTER, udkommer 1. december i sammenhæng med det samlede album.

Jeg har med økonomisk hjælp fra sangskriverforeningerne DJBFA og DPA selv udgivet EP'erne, men for at projektet når helt i hus beder jeg nu om hjælp fra alle jer! - jeg mangler økonomisk hjælp til at få trykt fysiske eksemplarer af A YEAR IN A LIFE og det håber jeg at i vil være med til at støtte.

Hvis du støtter projektet med 220 kr. vil du som tak modtage et fysisk album (LP eller CD), samt et personligt takkekort fra mig.

Hvis du støtter med 350 kr., eller derover, vil du modtage et fysisk album (LP eller CD), samt et personligt takkekort fra mig og en personlig videohilsen hvor jeg synger en sang fra albummet.

 
Partnerskaber