Lys fra oven i Emanuel

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
1215280117 @tersboel

medlem siden 22. oktober, 2018

Om projektet

Indsamling til ovenlysvinduer – Vi er godt i gang med om- og tilbygning: Nyt køkken, lille sal og handicaptoilet.

Drømmen er næsten blevet til virkelighed. I endda nogle år har Kulturhuset Emanuel arbejdet med et større ombygnings- og renoveringsprojekt. Byggeriet af en tilbygning er godt i gang - tilbygningen indeholder et nyt køkken, handicaptoilet og vindfang. Det betyder at der i selve den gamle kirke bliver plads til etablering af en lille sal.

Etableringen af de nye faciliteter betyder at noget af det naturlige lys forsvinder, så der bliver brug for mere lys fra oven. Det passer jo i virkeligheden meget godt til historien om at Emanuel oprindeligt blev bygget som frimenighedskirke. Derfor ønsker vi med denne indsamling at rejse midler til etablering af tre ovenlysvinduer.

Når vi målet – bliver byggeriet helt som vi drømmer om.

Når vi mere end målsætningen, mangler der stadig også nyt inventar i det nybyggede køkken – så jo mere vi kan løfte i flok, jo tættere kommer vi på drømmen om et Emanuel der er helt klar til fremtiden!

Crowdfunding byggede kirken - kan vi gøre det igen?

I 1909 stod Frimenighedskirken færdig. Den blev dengang bygget af indsamlede midler. I 1986 blev kirken til kulturhus og siden har Emanuel været kulturelt mødested. De seneste år er huset blevet mere synlig og der afholdes både traditionelle arrangementer, men også koncerter, fællesspisninger og helt nye arrangementer har fundet vej til den godt fyldte arrangementskalender.

 

 
Partnerskaber