Film om Ayi Solomon

0,00 kr. 0.00% af 88.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Morten Larsen @mortenbo

medlem siden 26. oktober, 2018

Om projektet

https://youtu.be/mGGZrerYJw8

Vi vil lave en FILM om en fantastisk percussionist, en glæde-spreder, en kulturel brobygger og  Ildsjæl :

Ayi Solomen :
Han er en passioneret, højt elsket og respekteret musiker, der siden 1985 har slået sig løs på den danske musikscene. Han har spillet med en vifte af toneangivende musikere,  - og flere af dem vil bidrage til filmens ærlige og personlige portræt af  manden bag trommerne…

Vi vil bla. møde Bo Stief, Moussa Diallo, Palle Mikkelborg, Pierre Dorge and New jungle Orchestra.

https://youtu.be/cVX6qmKRvFQ

Ayi har sine rødder i Ghana og filmen tager med ham og hans store datter på en rejse dertil.
Ayi vil  gense og spille sammen med nogle af de musikere, han i sin tid drog af sted med, for at møde den vestlige musikscene. De vil besøge familien, og  vi vil mærke hvordan den ghanesiske kultur har formet ham og sat sit præg på hans musik.

Rejsen tilbage til Ghana bliver en personligt møde med familie der har været adskilt og de udfordringer, der ofte har fulgt med, når man er musiker på farten.

https://youtu.be/dIyW93zKZaM

Ayi’s mission om at skabe vedkommenhed gennem musikken bliver et væsentligt omdrejningspunkt  I filmen. Han er grundlægger af World Scene Platform, fordi han ønsker at skabe rum for at nye talenter kan komme ud i lyset.

Det arbejde vil filmen følge, - så vi er tilstede og oplever de små gennembrud, for den enkelte nye musiker.

Vi er I gang med at filme, men planen er at  følge Ayi et lille års tid, og i intense glimt skildre hans musikpalette, der bevæger sig -  lige fra soul, folk, jazz og  til afrobeat. Et legende og eksperimenterende cross-over, der er det bærende fundament for Ayi’s passion for musikken.

Men vi har brug for din hjælp NU for at kunne komme videre, og for at kunne tage med ham til Ghana.

Morten Bo er fotograf og instruktør og har i flere sammenhænge arbejdet med og for Ayi. Dokumentaren er et fælles projekt, -  og en stor del af arbejdet bliver lavet på frivillig basis.

Vi har allieret os med dokumentarfilm-instruktør, Helle Toft Jensen. Hun har bl.a. lavet dokumentarfilmen “ MOUSSA DIALLO – manden og musikken” -  og vil være konsulent på filmen.

Medielandskabet  er i forandring, det er et svært tidspunkt at finde finansiering, og vi har brug for at kunne lave uopsættelige optagelser og få optagelserne I hus !

Målet for kampagnen er 88.000 kr. For dem kan vi komme rigtig langt !

Som tak for din støtte får du:

100-199 kr. = invitation til premiere inkl. koncert med Ayi Solomon & Friends.
200-399 kr. = invitation til premiere og koncert, - og login til den færdige film.
Mere end 400 kr. = invitation til premiere og koncert, login til den færdige film og ’Tak til’ på rulleteksterne hvis du ønsker det. Desuden får du et login til en lukket facebookgruppe, hvor vi kommer med løbende updates på filmen.

Hvis vi kan crowdfunde op til 110.000 kr. eller over vil nogle af de mange frivillige timer blive honoreret samt, vi kan hente flere fagfolk ind. F.eks. en tonemester og colorgrader.

Foto: Trine Langkilde Hansen
Partnerskaber