Honningbierne har det svært, støt op omkring Dansk Biavl det er vær at værne om

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Slettet Bruger @SlettetBruger

medlem siden 7. april, 2023

Om projektet

Projekt Beskrivelse

Hej det er ikke nogen hemmelighed at bierne har det svært, både de vilde bier og vores honningbi, der bliver mindre og mindre føde og levesteder for dem, og måske øget brug af kemi i naturen.

Hos os holder vi moderne biavl, det vil sige på en god og bæredygtig måde, det gør at vi har et lavt sygdoms angreb og sunde bigårde. Bigårdene ligger mange forskellige steder, vi har vores faste bigårde og vi har vore mobile bigårde, de faste bigårde ligger i byer, skove og landområder. De mobile bigårde flyttes rundt til bestøvningsopgaver ved forskellige landmænd og frugtavlere.

Vores biavl er det man kalder for GRØN BIAVL, vi bruger IKKE nogle former for pesticider eller antibiotika i vores biavl og der tages kun 70% af den honning bierne selv producerer, det betyder at vores bifamilier beholder de sidste 30% selv og vi supplerer op med foder så de kan klare sig vinteren over.

Din hjælp og støtte er nemlig uvurderlig og en forudsætning for, at vi kan udbygge med flere bistader, bifamilier og optimere udstyr, der er ved at være for lille.

Med venlig Hilsen 

Biavler Michael
AL STØTTE ER VELKOMMEN
Minimumsbeløb 20,00 Ved beløb mellem: 20,00 Kr. - 250,00 Kr. Biavlerens evig Tak, du er med til at gøre det muligt at skabe noget større, uanset om det er 20 kr. eller 250 kr., så er alle beløb velkomne, JEG er taknemmelig for hver en krone DU bidrager med til vores biavl og Jeg sende dig mine bedste tanker!
VÆRD MED TIL AT GØRE DET MULIGT
Minimumsbeløb 251,00 Ved beløb mellem: 251,00 Kr. - 999,00 Kr. 3 glas Honning efter eget ønske. + 1 rabat kode på 20% JEG er taknemmelig for hver en krone DU bidrager med til vores biavl og Jeg sende dig mine bedste tanker!
REKLAMER FOR DIT FIRMA ELLER STØT EN GOD SAG
Minimumsbeløb 1.000,00 Ved beløb mellem: 1000,00 Kr. - 4999,00 Kr. Biavlerens evig Tak, du er med til at gøre det muligt at skabe noget større. Vi kan tilbyde Firmanavn og link på www.balkemose.com, eller på Vores Facebookside i 12mdr. Hvis det ønskes Du vil modtage 6 glas Honning efter eget ønske. + 3 stk. Rabatkoder på 20% JEG er taknemmelig for hver en krone DU bidrager med til vores biavl og Jeg sende dig mine bedste tanker!
FÅ EN DONER BIFAMILE
Minimumsbeløb 5.000,00 Ved beløb mellem: 5000,00 Kr. - Og op! Har du en drøm om at få en bifamilie men har du ikke plads eller tiden til det. Så bliv BI INVESTOR. Vi har dette tilbud til dig, for KUN 5000kr og herover. har du mulighed for at have en donerbifamilie. Du bestemmer selv om du vil give den et navn og du vil have mulighed for at komme og få en personlig fremvisning og se biernes liv tæt på af din bifamilie. (for maks 4 personer) Du vil modtage honning til et års forbrug maks 12 glas. ( Med eget na
Partnerskaber