Kaffeoplevelse Ebeltoft

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Rasmus Jordt @ajcoffee

medlem siden 27. november, 2018

Om projektet

Hej


Vi, Rasmus Jordt og Johanna Apelgren (Apelgren Jordt Coffee,) er i gang med at op starte et nyt kaffe univers i Danmark.
Vi har dog brug for jeres hjælp til at få det op og køre.


Rasmus Jordt er født og opvokset i Afrika; der gik han i skole midt i en kaffeplantage. Han har mange års erfaring fra restaurations- og kaffe branchen. Han brænder for håndværket, smagsoplevelsen og god service.
Johanna Apelgren har været Ebeltoft-bo i 4 år, efter hun flyttede fra Sverige. Hun har de seneste 10 år haft en fod indenfor i restaurations- og kaffe branchen, sideløbende med studier og arbejde inden for tekstil. Ligesom Rasmus værdsætter hun, at høj kvalitet og service skal gå hånd-i-hånd.
Vi har fundet et fantastisk lokale på havnen i Ebeltoft, hvor vi drømmer om at åbne et interaktivt hus, hvor der vil være kaffebar, risteri, kaffeskole og bageri/konditorskole.


Håndværket skal gennemsyre dette hus, hvor I skal være med til at gøre stedet levende og skabe et dynamisk rum. Ikke kun for Ebeltoft, men for hele regionen.
Fokus vil være på gode råvarer, møde mellem mennesker og vidensdeling.


Ved at støtte bliver I en del af dette kaffe univers.


Jeres støtte bliver betalt tilbage krone for krone i kaffe eller som deltager på et af vores kurser. Det er helt op til jer. Når i støtter projektet, kan i vedlægge en kommentar om hvordan i ønker jeres donation fordelt, feks 1 stk klippekort og 1 kg kaffe.


Vi håber at samle sammen 50.000 kr. via denne platform, men 200.000kr. er det totale mål.


Vi planlægger at åbne i starten af marts og vi ser meget frem til at dele vores vision med jer alle.


Vi ses!

Partnerskaber