Dokumentarfilm "Retten til Livet"

0,00 kr. 0.00% af 49.400,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Artem Shenin @3979644348

medlem siden 13. december, 2018

Om projektet

Kan du forestille dig, hvordan et barn lever, hvis han ikke har forældre? Og hvis han har hiv? Stop med at gemme dette problem! Det er på tide at tale om det! Hvert barn med hiv har ret til et godt liv! Hvert barn har ret til at have mor og far!

Filmen fortæller om det mest akutte problem med det moderne samfund! Om hvilken ingen taler! Vi vil fortælle dig, at der i vores samfund er børn, der blev forladt af deres forældre, fordi de har hiv. Vi vil også vise, at disse børn ikke adskiller sig fra almindelige børn og har ret til et godt liv!

Filmprocessen finder sted i St. Petersburg og Leningrad-regionen, Rusland.

På omfanget af hiv-infektioner og AIDS kan Rusland blive det andet Sydafrika. I mellemtiden betaler staten minimal opmærksomhed mod kampen mod denne sygdom. Antallet af infektioner øges årligt. Og myndighederne undervurderer de reelle data om forekomsten i vores land. I løbet af det sidste år er myndighederne begyndt at retsforfølge og straffe organisationer, der er involveret i at forhindre spredning af hiv i Rusland.

Da myndighederne gør alt for at glemme problemet med hiv i vores land og heller ikke udfører programmer til tilpasning af mennesker med hiv til det moderne samfund, begynder mange hiv-positive mennesker at frygte, skjule deres status, ikke gennemgå behandling. Almindelige mennesker bliver ikke testet for hiv og er bange for at tale om hiv. Som et resultat: Det sidste årti har oplevet en signifikant stigning i antallet af HIV-smittede kvinder i den fødedygtige alder. Denne tendens har medført en stigning i antallet af børn født af HIV-smittede kvinder. For frygt for offentliggørelse af barnets hiv-positive status, forældrer ofte forældre barnet og sender ham til et børnehjem.

Mine venner og jeg støder ofte på disse problemer, så jeg vil lave denne film for at:

1) Jeg vil gerne fortælle seeren, at der er HIV-positive forældreløse i vores samfund. Tjenestemænd og almindelige mennesker glemte om hiv-positive babyer. Sådanne babyer har brug for pleje. Og også give hovedpersonerne en chance for at finde en mor og far.

2) Jeg vil gerne vise i filmen, at vi ikke bør glemme problemet med spredning af hiv. Gør et ekstra bidrag til forebyggelse af spredning af hiv. Derudover forklarer almindelige mennesker, at hiv-positive mennesker ikke er farlige.

Filmens samlede budget er 151307 danske kroner. Vi har allerede samlet den første del, nemlig 49400 danske kroner. Disse penge er nødvendige for at studere dette problem og den forberedende proces. Jeg beder dig om at hjælpe os med at rejse en anden del af de penge, der går til filmproduktionsprocessen.

Hele processen med at lave en film er opdelt i flere faser og vil vare indtil 1. november 2019. Første fase - Forskning og forberedelse. Det vil vare indtil maj 2019. Anden fase er filmproduktion. Det vil vare indtil 1. oktober 2019. Den tredje fase er efterproduktion. Det vil vare indtil 1. november 2019. Derefter vil vi distribuere filmen på filmfestivaler og tv.

 

Derfor er vores mål at indsamle 49400 danske kroner inden 1. maj 2019!

 

Vi vil være meget taknemmelige for din støtte! Som en belønning er vi klar til at tilbyde:

1) De mest generøse donorer til at se filmen og chatte med filmens hovedpersoner i juli 2019.

2) Når arbejdet på filmen er afsluttet, og han deltager i filmfestivaler, vil vi give en kopi af filmdisken til hver donor!

 

Jeg opfordrer dig til ikke at forblive ligeglad og yde hjælp til vores projekt!

Mange tak!
Partnerskaber