ØJNE SÅ STORE SOM RUNDETÅRN

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Martin Sejer @martinlerja

medlem siden 24. januar, 2019

Om projektet

ET STUDIE I HÅNDVÆRK OG SELVINDSIGT

Jeg har altid haft et nært og kært forhold til keramik. Særligt de helt store projekter tiltrækker mig. Jeg vender f.eks. altid blikket en ekstra gang, når jeg besøger min gode kammerat i Roskilde, hvor Peter Brandes enorme krukker står udstillet ved banegården. Peter Brandes var til dette projekt billedekunstneren og deltog i og for sig ikke det store i selve udførelsen af håndværket og opførelsen af krukkerne. Det stod nogle keramikkere for. Til dette projekt laver jeg ALT selv. Det har altid været min drøm at komme op i skala, og siden at jeg stoppede på Glas og Keramikskolen på Bornholm for godt 15 år siden, har tanken og lysten aldrig sluppet mig. Jeg måtte desværre, af forskellige årsager - både pga. personlige, men også "uddannelsesmæssige" årsager afslutte mit forløb ved afslutningen af 2. år. Jeg forlod skolen, og alt jeg havde bag mig og kom aldrig tilbage. Angst og fuldstændig knust. Det viser sig dog siden hen, at jeg har formået at knibe en hverdag sammen ved hjælp af mine evner som kunsthåndværker. Det er jeg utrolig stolt af. Mit værktøj og faglitteratur, som jeg efterlod på skolen, blev fordelt på min årgang. Nogle bruger stadig ting derfra. Det er glædeligt. Den store krukke, der vises på billedet, blev aldrig færdig. Jeg har forhørt mig. Nogle siger den blev færdig og står i indkørslen ved skolen. Det kan jeg imidlertid ikke be- eller afkræfte. Jeg søger at færdiggøre og gennemføre denne kunstneriske milepæl. Værkerne kommer derfor til at bære præg af dette brud, jeg havde med keramikken som 19-årig.

Jeg laver dagligt keramik og jeg kan mærke, at jeg bliver bedre og bedre. For at kunne blive endnu dygtigere skal jeg bruge din hjælp. At lave keramik er min største passion, og jeg håber inderligt på, at jeg kan gennemføre dette eventyr sammen med jer.

Til mit projekt søger jeg støtte til at dække udgifterne ved et ophold på et endnu ukendt værksted, da mit lille værksted ikke kan rumme denne type og størrelse af opgaver. Jeg har erfaret, at det er meget dyrt at udføre denne her slags opgaver, så donationerne dækker KUN materialer og leje. Jeg agter at opføre vaser på op til 2-3 meter i højden. Forløbet kommer til at foregå over en periode på godt seks uger og jeg forventer at kunne udføre godt 15 stk. i forskellige størrelser i denne periode. Man vil ved større donationer kunne vælge en af de færdige krukker fra projektet. Mere om dette i marginen til højre. Vaserne/krukkerne bliver udført i stentøj og kan derfor sagtens pryde din have eller gård, butik, restaurant eller lign. - året rundt, da de er frostsikre.

Havde jeg haft ressourcerne selv, havde jeg ikke spurgt om hjælp. Jeg er en type, der klarer den selv, men nogle gange må man spørge om hjælp. Det gælder så for mig i dette tilfælde. Din hjælp er utrolig vigtig for mig og min fremtid som kunster, så jeg håber, at du vil ligge din tid i mit og forhåbentligt, vores projekt.

På forhånd skal der lyde et stort tak for støtten, lille som stor. Jeg er uendelig taknemmelig for alt, hvad folk kan undvære og donere for, at jeg kan realisere dette projekt.

De kærligste hilsner,  Martin Sejer

 

 
Partnerskaber