Pige på mission

11.404,00 kr. 103.67% af 11.000,00 kr.

47

crowdfunders
udløbet
Susanne Lykke @susannelykke

medlem siden 31. januar, 2019

Om projektet

Støt i bytte for stor roman

Krigsromanen PIGE PÅ MISSION - crowdfunding// Perfekt til sommerferien!

Bogen støtter Danmarks veteraner - Crowdfunding af kommende bestseller!

Vær imellem de første der læser Pige på mission og støt samtidig min store iværksætterdrøm.

PIGE PÅ MISSION er en krigsroman om venskaber og sammenhold, kærlighed og sorg, inspireret af virkelige hændelser. Danske veteraner har delt deres fortællinger med mig. Fortællinger fra Bosnien, Afghanistan og Irak der fik mig til at græde, smile, gøre mig nysgerrig på mere og ikke mindst, fortællinger der inspirerede mig til denne bog.

PIGE PÅ MISSION er fiktion skrevet med respekt for den virkelighed veteranerne oplevede. Bogen gennemgår de problemer før, under og efter udsendelse, som nogle soldater oplever. Både de kvindelige og de mandlige soldater har en stemme i mine karakterer. Bogen er læst igennem og faktatjekket af formanden for Danmarks Veteraner Nordsjælland, Gert Lødrup Andersen.

Historien kort: Elly Flodin udsendes af Danmark. I Camp Nordlys oplever hun et eventyr på godt og ondt. Soldaterne i Delta Coy byder både på venskaber, kærlighed og udfordringer. Elly frigøres fra sit gamle liv og gennemgår en personlig udvikling. Samtidig oplever vi hjemme i Danmark at hendes far, den gamle sognepræst Erik Flodin, bliver tvunget til at give slip på sin datter og han bliver dermed også mere selvstændig. Hjemkomsten bliver anderledes end forventet og et helt nyt liv skal etableres.


VIGTIGT: DEL MED ALLE DINE VENNER AT DU HAR STØTTET PROJEKTET, SÅ GØR DE DET OGSÅ!

Jeg har valgt at være medudgiver og har Rydendahl forlag i ryggen der udgiver kvalitetsbøger. At være medudgiver er en drøm der koster lidt. Derfor har jeg lavet tre pakker og jeg håber du synes den ene er noget for dig. Målet er at have bogen klar til sommer og alle der har købt en pakke modtager den umiddelbart efter udgivelse.

Ingen donationer er for små, enhver deling og mønt tæller i det store regnskab og vil udløse min store taknemmelighed.

UDGIVELSE ELLER PENGENE RETUR: OPNÅR JEG IKKE BELØBET FÅR DU AUTOMATISK PENGENE RETUR AF BOOMERANG.

Der er tre muligheder for at hjælpe – håber du vil bruge en af dem! Så lover jeg dig mange timer i en spændende verden, hvor du kan komme med en PIGE PÅ MISSION.

Tusind tak, Susanne Lykke

Tidligere udgivelser: Den meget roste bog ”Mærket – af psykopatens spind” udgivet gennem forlag. Den blev omtalt i Go’ morgen Danmark 2017. Se anmeldelser på www.susannelykke.dk
Partnerskaber