Gør fremtiden giftfri

0,00 kr. 0.00% af 25.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Jan Hugo Schmidt @janhugo

medlem siden 12. februar, 2019

Om projektet

Gør fremtiden giftfri

Hvorfor acceptere en fremtid med forurenet grundvand, giftstoffer i vores mad og lav biodiversitet? Hos Fremtidens Miljø arbejder vi med løsninger der bringer mennesker i tættere kontakt med naturen. Vi har 475 passionerede aktionærer, der på en nem og enkel måde tager medansvar for miljøet. Sammen har vi udviklet en giftfri men effektiv ukrudtsmaskine, der skal vende udviklingen og sikre en fremtid med mindre sprøjtegift. Vi har allerede maskinen og har fået støtte fra Innovationsfonden. Nu har vi behov for din hjælp til at gøre maskinen klar til at komme på markedet.

Du kan tage medansvar ved at støtte vores arbejde ved at købe en af vores belønninger. Du kan vælge mellem forskellige bæredygtige produkter, fuglehuse, illustrerede børnebøger, mm.

Du kan også læse mere om projektet og det at være medejer i en socialøkonomisk virksomhed på www.fremtidens-miljo.dk.

Giftfri ukrudtsbekæmpelse

Pengene fra dette projekt går til at færdigudvikle ukrudtsmaskiner, som kan benyttes til færdselsarealer og senere til landbrug og gartnerier. Derved er vi med til at vende den igangværende udvikling, der formindsker biodiversiteten og giver os flere og flere giftstoffer i vort drikkevand og madvarer.

Vi har udviklet en metode til giftfri ukrudtsbekæmpelse, der benytter mikrobølger i kombination med en giftfri acceleratordel. Metoden har vist sig så effektiv, at den er et reelt alternativ til både kemiske sprøjtegifte mod ukrudt og omkostningstunge gasbrændere.

Vi har fået 400.000 kr. i støtte fra Innovationsfonden, og har fået uvildig dokumentation for at vores maskine har signifikant bedre virkning end en gasbrænder. Men nu skal vi have prototypen lavet, og have maskinen godkendt, før den kan komme på markedet.

Fremtidens Miljø har hjemsted i Gedved mellem Skanderborg og Horsens.

Vi startede i 2016 med en idé og en vision om at udvikle en giftfri ukrudtsmaskine, der er så effektiv, at private, kommuner, landmænd og gartnere vælger vores maskine i stedet for sprøjtegiftene. De mangeartede udfordringer undervejs overskygges af, at vi nu har dokumentation for vores metodes effekt. Derfor vil vi bruge alt, vi har i os, til at gøre opgaven til en succes – det er derfor vi er her!

Med gode, visionære menneskers hjælp bliver vor opgave lettere.

På forhånd tak for din tid og dit bidrag.
Mulepose
Minimumsbeløb 100,00 Du får tilsendt en mulepose i økologisk bomuld med Fremtidens Miljøs logo. Derudover medfølger et Miljøcertifikat udformet som postkort. Værdien svarer til 50 kvadratmeter pesticidfri ukrudtsbekæmpelse med Fremtidens Miljøs ukrudtsmaskine. Pengene bruges til udvikling af prototypen på Fremtidens Miljøs pesticidfrie ukrudtsmaskine.
Vaskeæg til 210 vaske
Minimumsbeløb 175,00 Ecoegg til 210 vaske. Vælg med eller uden duft. Erstatter traditionelt vaskemiddel og sparer miljøet for mange plastdunke. Derudover medfølger et Miljøcertifikat udformet som postkort. Værdien svarer til 50 kvadratmeter pesticidfri ukrudtsbekæmpelse med Fremtidens Miljøs ukrudtsmaskine. Pengene bruges til udvikling af prototypen på Fremtidens Miljøs pesticidfrie ukrudtsmaskine.
Mikroplastfri og komposterbart
Minimumsbeløb 180,00 Pakken indeholder: 5 stk mikroplastfrie klude, 1 altmulig plastfri svamp, 1 plastfri grovskrubber og 1 rulle 2 liters + 3 ruller 4 liters + 1 rulle 8 liters Maistic komposterbare plastposer, der er certificeret OK Compost HOME og lavet af bioplast, bl.a. baseret på majs, der er GMOfri og dyrket pesticidfrit og økologisk. Poserne indeholder ikke phtalater, bisphenoler o.lign. Poserne er godkendt til fødevarebrug. Derudover medfølger et Miljøcertifikat udformet som postkort.
Blomster og bier
Minimumsbeløb 185,00 4 forskellige blandinger som alle tiltrækker bier, sommerfugle og andre insekter: 30 m² grøngødning blanding, 5 m² 1001 nats drøm, 5 m² sommerfugleblanding, 3 m² sommerblomstblanding. Derudover medfølger et Miljøcertifikat udformet som postkort. Værdien svarer til 50 kvadratmeter pesticidfri ukrudtsbekæmpelse med Fremtidens Miljøs ukrudtsmaskine. Pengene bruges til udvikling af prototypen på Fremtidens Miljøs pesticidfrie ukrudtsmaskine.
Fuglekasse
Minimumsbeløb 185,00 Fulgekasse i træ til mejser & musvitter i FSC træ. Oplev havens farverige fugle og deres unger. Derudover medfølger et Miljøcertifikat udformet som postkort. Værdien svarer til 50 kvadratmeter pesticidfri ukrudtsbekæmpelse med Fremtidens Miljøs ukrudtsmaskine. Pengene bruges til udvikling af prototypen på Fremtidens Miljøs pesticidfrie ukrudtsmaskine.
T-shirt
Minimumsbeløb 195,00 Du får tilsendt en T-shirt i økologisk bomuld med Fremtidens Miljøs logo i farver. Husk at opgive mailadresse så vi kan aftale størrelse. Derudover medfølger et Miljøcertifikat udformet som postkort. Værdien svarer til 50 kvadratmeter pesticidfri ukrudtsbekæmpelse med Fremtidens Miljøs ukrudtsmaskine. Pengene bruges til udvikling af prototypen på Fremtidens Miljøs pesticidfrie ukrudtsmaskine.
Beyond Coffee - Gro sæt til østershatte
Minimumsbeløb 275,00 Med dette sæt kan du forvandle dit eget kaffegrums til friske østershatte! Gro-sættet består af en spand lavet af genbrugsplast, samt en pose med mycelium, som er podet på hirsefrø. På spanden er der en etikette med instruktioner, der viser og forklarer dig hvordan du kommer i gang med Gro-sættet. I pakken er også et kaffekrus med Fremtidens Miljøs logo. Der medfølger et Miljøcertifikat udformet som postkort. Værdien svarer til 50 kvadratmeter pesticidfri ukrudtsbekæmpelse
Børnehaven
Minimumsbeløb 275,00 Økologiske frø til børnevenlig have af spiselige planter: Pakken indeholder: 2 poser gulerodsfrø, 2 poser karsefrø, 1 pose radissefrø, 1 pose blomsterkarse, 1 pose morgenfruer. Med pakken følger 2 stk. sjove plastfrie børnetandbørster. Derudover medfølger et Miljøcertifikat udormet som postkort. Værdien svarer til 50 kvadratmer pesticidfri ukrudtsbekæmpelse med Fremtidens Miljøs ukrudtsmaskine. Pengene bruges til udvikling af prototypen på Fremtidens Miljøs ukrudtsmaskine
Børnebøger: Regnbuefortællignerne
Minimumsbeløb 525,00 Du får tilsendt Regnbuefortællingerne, som er 7 smukt illustrerede spirituelle børnebøger. - Den røde, orange, grønne, blå, lilla og den hvide regnbuefortælling. Bøgerne er af Ane Azalea Gildberg og Susanne Wermer Bøje. 2 stk biobaseret børnetandbørster fra Maistic med skaft af hvedestråsbaseret bioplast. Derudover medfølger et Miljøcertifikat udformet som postkort. Værdien svarer til 50 kvadratmeter pesticidfri ukrudtsbekæmpelse med Fremtidens Miljøs ukrudtsmaskine.
Fulgekasse med Wi-fi kamera
Minimumsbeløb 1.275,00 Redekasse med front og bag i olieret eg. Print af mursten på akryl på sider og tag. Inkl. WIFI kamera til visning på smartphone/tablet. Oplev et indblik i naturens liv når der er unger i redekassen. Derudover medfølger et Miljøcertifikat udformet som postkort. Værdien svarer til 50 kvadratmeter pesticidfri ukrudtsbekæmpelse med Fremtidens Miljøs ukrudtsmaskine. Pengene bruges til udvikling af prototypen på Fremtidens Miljøs pesticidfrie ukrudtsmaskine.
Partnerskaber