Fra bestik til smykker med etik.

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Ingrid Ledgaard @ingridarie

medlem siden 6. juni, 2017

Om projektet

Er du klimavenlig, til genbrug og vil du gerne har det perfekte look - så må syntes jeg du skulle læse min historie. :)

Jeg har stortset hele mit liv været meget kreativ. Nyder meget at gøre "yt til nyt"og nu har jeg netop startet et nyt og spændende projekt op.

Jeg producere smykker af gammelt bestik. Under produktion, af smykkerne bliver smykkerne kum lavet med håndkraft og der bliver ikke brugt nogen form for maskiner. Alt er slebet og pudset i hånden. Jeg ønsker at undgå at bruge maskiner der kræver strøm, maskiner der kræver kemikalier osv.

Mit brand er bæredygtighed og klimavenligt da jeg mener at det er vigtigt, at forlænge levetiden på noget, der allerede har tjent sit oprindelige formål, ved igen at omdanne det til noget "nyt" og brugbart. Genbrug er utrolig vigtigt, ikke blot for os mennesker lige nu og her, de næste efter os, men isærdeleshed også for vores planet.

Så hvis man tænker på hvor mange, der verden over, køber smykker hver dag - så sætter jeg en stor ære i, at passe på miljøet under produktionen af smykkerne - fra start til færdigt produkt.

HVAD KAN DU HJÆLPE MED ?

Jeg ønsker mig midler til en ringbukker, en valse, skruestik, andet værktøj, inventar til et lille værksted herhjemme, en god arbejdsstol/bord, en lampelup, opstart til en hjemmesidedesigner osv.

Mvh

ingridmarie smykker

www.imsmykker.dk
Partnerskaber