A Night of Empowerment

2.550,00 kr. 102.00% af 2.500,00 kr.

17

crowdfunders
udløbet
Laura Aakjær @lauraaakjaer

medlem siden 13. marts, 2019

Om projektet

Kvindernes internationale kampdag er muligvis overstået, men behovet for kvindelig empowerment er helt bestemt ikke ovre! Derfor har vi skabt en platform for kvinder til at blive hørt, og har samlet en flok seje, inspirerende kvinder der kan vise vejen frem.

Vi er en gruppe af seks kvinder, der studerer Event Management på Cph Business. Det er blevet vores tur til at arrangere et enestående event. Vores finansielle udgangspunkt ver 0,-, men for at kreere det mest informative og interkulturelle event, har vi brug for jeres hjælp! Alle penge vil ubeskåret gå til afholdelsen af vores event, herunder betaling af artister, leje af udstyr og produktionen er vores egen udstilling.

Vores idé – A Night of Empowerment

Vi vil, kort og godt, skabe en aften der hylder kvinder, og sætter fokus på de samfundsmæssige problemstillinger, man som kvinde står overfor i den vestlige verden. Vi vil særlig gerne fokusere på social bæredygtighed via en kunstnerisk tilgang. Vi valgte at arbejde med social bæredygtighed, og mere specifikt med mål nummer fem og ti i FN's globale målsætninger, nemlig ligestilling mellem kønnene og mindre diskrimination. Vi sætter mere konkret fokus på ulighed mellem kønnene i den vestlige verden. Vores formål med dette event er at skabe yderligere fokus på de problemstillinger, som kvinder stadigvæk står overfor i den vestlige verden den dag idag. Vi er nået langt i forhold til andre lande, men vi har, selv i Danmark, stadig et godt stykke vej endnu. Vi vil gerne skabe en platform for kvindelige kunstnere på tværs af kulturer, alder og professioner, hvor vi giver kvinder en mulighed for at blive hørt og empower hinanden. Til slut ønsker vi, at deltagere til vores event går derfra med større indsigt, fornyet viden og forøget viljestyrke.
For at være så inkluderende som muligt vil eventet blive afholdt på engelsk.

På forhånd tak!
Partnerskaber