Mennesker der bare går i gang

28.271,00 kr. 113.08% af 25.000,00 kr.

121

crowdfunders
udløbet
Paul Natorp @sagerdersamler

medlem siden 24. marts, 2019

Om projektet

130 portrætter der gør en forskel


Støt bogen der inspirerer os til at forandre verden lige der, hvor vi er!


En ny handlekraft vokser frem. Lokale fællesskaber tager sagen i egen hånd og skaber løsninger der, hvor de selv oplever, at noget mangler. Det er unge som gamle, der rykker og er klar til at engagere sig: Flygtninge, kontanthjælpsmodtagere eller mennesker, der bare har fået nok af overforbrug, isolation eller af ikke at gøre noget, og de er flere end bare en lille håndfuld.

Vi drømmer om at gøre det lokale engagement til en drivkraft i omstillingen til et mere menneskeligt, demokratisk og bæredygtigt samfund.

Derfor har vi de sidste tre år lavet 130 portrætter af hverdagsaktivister og delt dem på Facebooksiden 'Rethink Activism’. Vi vil nemlig vise, at Danmark er fuld af mennesker med en drøm om en bedre verden, der bare går i gang og skaber en lille del af den selv – i hverdagen og i fællesskab. I 2017 satte vi aktivisterne på scenen til ‘Rethink Activism Folkefestival’, hvor flere end 10.000 deltog.

Nu har vi samlet alle portrætterne i bogen "Mennesker der bare går i gang", som vi gerne vil have din støtte til at udgive. Verden har nemlig brug for handling. Og vi kan selv vise vejen!

Tak for din opbakning!

'Sager der Samler' og 'Rethink Activism'

Sager der Samler er en platform for selvorganiserede borgerinitiativer i Aarhus. Vi styrker handlekraft og engagerede fællesskaber med udgangspunkt i tre dogmer: Start i egen livssituation. Gør noget med (ikke for) andre. Begynd der, hvor du ikke skal spørge om lov eller bede om penge. Siden 2012 har Sager der Samler været et levende eksperimentarium for nye organiseringsformer og nye løsninger, som udspringer af vores egen handlekraft som borgere. Læs mere på www.sagerdersamler.dk og på www.rethinkactivism.org.

Bidragsydere til bogen 'Mennesker der bare går i gang' - Redaktion: Paul Natorp og Klara Fleischer. Portrætter: Klara Fleischer og Danielle Nielsen, m.fl. Layout: Karoline Kastberg Schrøder. Bogen bliver på omkring 300 sider.
Partnerskaber