HåndværkerYoga

6.300,00 kr. 105.00% af 6.000,00 kr.

18

crowdfunders
udløbet
Thor Birgisson @yogathor

medlem siden 7. april, 2019

Om projektet

Livet som håndværker kan være hårdt og dårlige arbejdsstillinger og tunge løft er en del af hverdagen som slider hårdt på kroppen. Efter 13år på arbejdsmarkedet indenfor Håndværk, jord/beton og Lagerarbejde havde jeg som 28årig så mange skader og smerter at jeg havde svært ved at tage sokker på om morgenen(bogstaveligt talt) og besluttede mig for at give Yoga et skud.

Det startede hjemme i stuen, med youtube på skærmen hvor jeg prøvede at søge efter Yoga rettet mod håndværkere, men kunne ikke finde noget til målgruppen så jeg endte med at bruge tilfældige videoer som gjorde utrolig meget godt for min krop. Som en sjov bivirkning kunne jeg mærke at jeg også blev mindre stresset på jobbet(og i livet) i de perioder hvor jeg trænede jævnligt, og i 2017 tog jeg en beslutning om at uddanne mig til Yogalærer for at kunne give det jeg har lært videre.

Jeg har kunne mærke stor interesse for mit koncept når jeg snakker med andre håndværkere men til fælles for de fleste er at de er bange for ikke at være smidige nok, ikke at kunne følge med og være til grin, eller at de skal have meget stramme bukser på. Jeg har derfor besluttet mig for at optage videoer hvor jeg underviser klasser rettede mod håndværkere/begyndere, og skal i den forbindelse have anskaffet mig en videokamera og en trådløs clip-on mikrofon samt penge til leje af lokale og lidt drikke og mad til deltagere. Det er ikke mange penge jeg skal bruge, men da både mig og min Kone sagde vores jobs op i Januar for at studere(SU og lærlingeløn med hus og 3 børn rækker ikke langt) så har jeg brug for lidt hjælp.

 

Jeg tilbyder alt fra gratis yogaklasser til skræddersyede Yoga-videoer til dig og dine behov som betaling for din hjælp, og hvis et håndværker-firma har lyst til at støtte projektet med 1500kr eller mere kan jeg tilbyde en reklame i en af videoerne på Youtube, hvias det her griber om sig er det en kæmpe reklame de næste mange år.

 

Holdet bag det her projekt er kun mig, Thor fra Island, og jeg er en familiefar på 33år med en drøm om at hjælpe andre for at øge livskvaliteten for dem der har fysisk hårdt og slidende arbejde.
Partnerskaber