Kvie Sø Efterskole

18.597,00 kr. 7.44% af 250.000,00 kr.

58

crowdfunders
udløbet
Stine Tryk @3441446478

medlem siden 4. april, 2019

Om projektet

VI MANGLER 1 MIO. KRONER FOR AT KUNNE STARTE OP, OG VI HAR 14 DAGE TIL AT NÅ DET!

Formålet er at etablere den eneste efterskole vest for Storebælt for udviklingshæmmede teenagere.
Kvie Sø Efterskole vil give disse unge mennesker en enestående mulighed for at få ét eller to år på efterskole – også hvis man sidder i kørestol.
Vores underliggende formål er, at hver enkelt elev får de nødvendige værktøjer og en grundlæggende læring i at mestre hverdagens små og store opgaver både individuelt og i fællesskabet. Vi tror på, at "vi alle kan noget", og med det for øje vil vi give alle mulighed for at få et så selvstændigt og ligeværdigt voksenliv som muligt. Vi vil med skolen skabe et læringsrum, hvor den enkelte elev kan udvikle sin egen identitet og livsduelighed i et trygt og roligt skolemiljø.

Eleverne vil opleve personlig forbedring og udvikling, og succesoplevelserne vil styrke dem til at søge job og uddannelser efter efterskoleopholdet.

Der er 19 specialefterskoler i Danmark, men kun Karise Efterskole på Sjælland rummer den samme målgruppe som os - svære generelle indlæringsvanskeligheder. Der er mange ligheder og samtidig også mange forskelligeheder på de to efterskoler på hver sin side af Storebælt. Kvie Sø Efterskole skiller sig ud med sit fantastisk naturskønne område, faciliteter som gør det muligt for unge udviklingshæmmede, der sidder i kørestol, til at være del af fællesskabet, landbrugslinje og mindre bomiljøer.

Vi har pr. dags dato (den 3. maj 2019) indskrevet godt 30 spændte og forventningsfulde elever, som gerne skulle starte til august 2019. Denne efterskole er måske den ENESTE mulighed for dem for at få et meningsfyldt ungdomsliv på efterskole, da der for de fleste familier er for langt til Karise både tidsmæssigt, når forældrene skal hente og bringe i weekenderne og økonomisk. Vi har allerede indsamlet en halvanden million og mangler blot den sidste - DET SKAL LYKKES! Så please hjælp os med at få stablet denne skønne efterskole på benene.
Partnerskaber