Håndlavet lædervarer

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Jeanette Kaehne Christiansen @kaeboe

medlem siden 21. april, 2019

Om projektet

Vi ønsker at fremstille håndlavede danskproducerede lædervarer som alternativ til den enorme import der foretages.

Vi ønsker at genoplive et gammelt dansk håndværk, skabe danske arbejdspladser - og på sigt skabe et nationalt grundlag for læderhåndværk under skrædder uddannelsen i Danmark.

Vi har nøje udvalgt leverandører, der til fulde opfylder bæredygtig læderfremstilling - hvorfor vores skind udelukkende er biprodukter af anden produktion (fødevarer). Samtidig har vi aktivt forlangt at producenterne skal indgå i nationalt som internationalt bæredygtigheds-projekter således producenterne er forpligtet til så økologisk/miljøskånende fremstilling - som overhovedet muligt.

Vi er meget stolte over at producere vores varer udelukkende i hånden, ikke som andre alternativer der proklamere at håndfremstille - men anvender maskiner i størstedelen af produktionen. Vi fremstiller udelukkende i hånden, uanset arbejdsgang. Vi fremstiller af ægte kernelæder, med økologiske plejeprodukter og miljøvenlige indfarvninger. Vi producerer i privat værksted - hvor der udelukkende produceres i dagtimerne (sollys) - således forbruges ingen el under fremstilling af vores produkter.

Vi er igang med at lave hjemmeside, denne tilmeldes CO2 neutralitetskonceptet - samtidig ønsker vi at udvælge 10 danske velgørenhedsorganisationer der alle modtager ca 1 kr pr solgte enhed. Vi ønsker at differencerer vores bidrag indenfor miljø, medicin, samt ungdomssaglige organisationer.

Vi har lavet vores research grundigt, og ønsker at crowdfunde vores produktionsopstart - så vil du være med i et eventyr, med:

- Ansvarligt og miljøfremmende, samt bæredygtige råmaterialer.

- Komplet CO2 neutral produktion, økologiske samt miljøskånende arbejdsgange - og danske råvarer, hvor muligt

- Fokus på udvikling af danske arbejdspladser, samt forstærkelse af flere gamle håndværksfag (skrædder, smykkedesigner, møbelpolstrer mv)

- Omtanke i helhed, samt bevidstheden om at samvirke bredt og nationalt - til gavn for danske forbrugere og økonomier

Vi gør opmærksom på at det samlede beløb ydet til crowdfunding, giver købekraft for det fulde beløb af varer (1-1 iværksætter-funding)

Vi ønsker med denne crowdfunding at kunne opfylde 3 delmål inden endelig produktion:

1 - Fuldende produktion af cases til salgsfremstilling (præsentation i butik)

2 - Lancere webside, herunder webshop og social media

3 - Ansætte ungarbejder jvf overenskomst (pakke varer til forsendelse)

Vi håber i vil følge med i udviklingen og har fået interesse for vores projekt.
Partnerskaber