Nyt Market Place i Fredensborg

200.270,00 kr. 100.14% af 200.000,00 kr.

162

crowdfunders
udløbet
Marianne Holst @CountryMarket

medlem siden 11. juni, 2019

Om projektet

Jeg bor i smukke Fredensborg, Slotsbyen som har den dejligste gågade. Men vores gågade har et uforløst potentiale og trænger til en saltvandsindsprøjtning for at blive mere attraktiv og indbydende for både borgere og turister. Vi har et fantastisk miljø omkring os, med en mangfoldighed af lokale producenter af kvalitetmadvarer. Vi har mange gårdbutikker, men det er ikke altid man lige får tid til at køre ud at hente de gode varer.

Hvis du har været ud at rejse sydpå og har besøgt en markedsplads, så kender du det med at nyde synet af de fantastiske farver på grøntsagerne, dufte de friske krydderier, nyde smagsprøver på madvarerne, før man beslutter sig, samt lyden af handel og dialog mellem mennesker. Relationer som opbygges og verdensituationen som vendes.

Den stemning vil jeg gerne opbygge i Market Place. Jeg tænker, at liv skaber liv. Jeg vil gerne trække de lokale producenter til Fredensborg, hvor vi kan holde markedsdage fra torsdag til lørdag, hvor man varmer op til en velfortjent weekend og forkæle sig selv. Da vi ikke har special butikker i Fredensborg, så skal der på Market Place være en slagter, en ostemand, en fiskemand og gerne grøntsager og frugt på markedsdagene. Fra mandag til lørdag vil der være mulighed for at købe varer i butikken, samt nyde en kop kaffe eller te. Der vil også være mulighed for at få en let frokost.

Men for at komme igang med projektet, så har jeg brug for din hjælp. Det behøves ikke at være store beløb. Mange bække små tæller også. Måske bor du i nærområdet og kan genkende lysten til mere liv og handel i gågaden. Måske kan du bare godt lide tanken om at skabe liv i de mindre byer og bringe de lokale produkter tættere på kunderne. Måske er du også filantrop, som tror på, at når man gør en indsats, så kan man også nå bedre resultater sammen.

Jeg starter helt fra bunden med at lave en bank om til en markedsplads. Det lyder skørt, jeg ved det godt. Men til gengæld har bygningen den smukkest udsigt ned mod Jernbanegade og Slotsgade. Her kan man nyde udsigten og kaffen, før man kaster sig over de gode lokale varer.

Så for at skabe de rette rammer for markedspladsen, så skal der trækkes lidt vand, laves afløb, indkøbes inventar, købes kassesystem etc. Jeg vil kunne langt med 200.000 kr, som er det mål jeg går efter for at kunne komme igang med at opbygge butikken.

Jeg vil være taknemmelig for alle bidrag, men det er kun hvis vi opnår at indsamle de 200.000 kr, at jeg kan få lov til at bruge dem til projektet. Ellers får du dine penge tilbage. Jeg vil tilbyde bidragsydere som lægger 5.000 kr i puljen, vil blive indkaldt til arrangementer 2 gange årligt , hvor der gives en opdatering på, hvordan det går i forretningen.

Det er mit mål at kunne åbne Market Place omkring 1. sept, så den står klar til at modtage de mange gæster, som der altid kommer i gågaden, når vi holder Slotsmarked den 14. sept.

Tak til dig som vælger at støtte og tak til dig som tog dig tiden til at læse om projektet.
Partnerskaber