Sjov og simpel tøjmarkedsplads

0,00 kr. 0.00% af 250.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
flowrobe @flowrobe

medlem siden 23. juli, 2019

Om projektet

Flow i din garderobe

Kunne det ikke være vildt fedt, hvis det var sjovt og simpelt  at skifte ud i sit tøj? At du blev underholdt ved købet og nemt matchet med det tøj, som du godt kunne lide? At det var smadder enkelt at omsætte sine overskudsartikler til en passiv indkomst?

Det er præcis de behov, som vi dækker! På den banebrydende FlowRobe app swiper du tøj, som vennerne swiper Tinder-dates, og du nemt sætte overskydende tøj til salg eller lade os gøre det. FlowRobe er for dig som elsker tøj, går op i bæredygtighed, gerne vil have et flow i garderoben eller bare synes det er skide sjovt at swipe.

Early "SuperFlowster" Birds

Som tak for din støtte får du selvfølgelig en Early “SuperFlowster” Bird som giver dig livstids superbruger med unik adgang til at handle i app'en før Release, billet til verdens fedeste Release Party. Skulle det ikke være nok, er der også lidt til din gode samvittighed. For de kun 99 jyske rigsdaler støtter du nemlig dansk iværksætteri og bæredygtig handel i missionen et bedre tøjflow. Jeg hæfter personligt for videreudvikling af en revolutionerende tøjapp, værdifuld markedsføringscontent og præcis de tøjevents, som du som efterspørger.

Lad os skabe en bæredygtig fremtid!

Din støtte er peanuts sammenlignet med den værdi, som du får, men også skaber ude i verden. Vidste du, at en gennemsnitlig ny-produceret t-shirt forbruger 1.500 l vand, sprøjter vores jord til med pesticider, udleder enorme mængder CO2 og støtter med stor sandsynlighed kummerlige arbejdsforhold for børn og voksne?

 
Partnerskaber