Litteraturhuset Svendborg

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Litteraturhuset Svendborg @7516856743

medlem siden 31. juli, 2019

Funders

Ingen har endnu støttet dette projekt, du kan blive den første :)
Mange tak
Minimumsbeløb 100,00 Vi er glade for at du både vil være medlem, men også interesserer dig så meget for vores aktiviteter, at du gerne vil have fri adgang i et år. Du får med din støtte betydning for vores mulighed for bedst muligt indhold i vores program i litteraturens og kunstens tjeneste - en indsats vi tror på er vigtig, også for børn og unge.
Tusind tak
Minimumsbeløb 500,00 Tusind tak - hvor er det dejligt, at du vil give os så betydeligt et beløb. Du får en bogpakker som tak, hvor du vælge tre bøger på hylder og får gratis adgang til alle arrangementer i et år. Vi er meget taknemmelige og sætter selvfølgelig også dit navn (hvis du ønsker det) på vores hjemmeside og facebook-side under 'støtteydere'.
Allerstørste tak
Minimumsbeløb 1.000,00 Tusind tak! Med dette beløb gør du virkelig en stor forskel for vores vision om at skabe en god og inspirerende scene for litteraturen uden for København. Vi tror på, at litteraturen er noget helt særligt - bøger har altid ændret verden og fortjener at blive fremhævet, dyrket og formidlet på bedste vis. Tusind tak - og du får naturligvis både medlemsskab, bogpakke, gratis adgang og plads på vores fysiske
Fremtiden ser lys ud
Minimumsbeløb 5.000,00 med så stor en donation har du gjort en meget stor forskel for Fyns kunst- og kulturliv. LItterturen kan ikke stå alene og med denne donation har vi mulighed for at indgå nye partnerskaber og på den måde blive en permanent el af det sydfynske, fynske, men også regionale kulturliv. Vi kan nu skabe en større, livfuld og kreativ scene for litteraturen. Tak. Vi giver en weekend på Stella Maris, vores femstjernede hotel og 25 pct på alle bøger i tre år.
Partnerskaber