Litteraturhuset Svendborg

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Litteraturhuset Svendborg @7516856743

medlem siden 31. juli, 2019

Om projektet

Litteraturhuset er det første udenfor København, hvor målet er at skabe en scene for litteraturen i lighed med teater, musik og billedkunst, design. Vi arbejder for at åbne litteraturen på nye måder, ligesom vi arbejder for at skabe en fornyet interesse om de klassiske 'discipliner', at købe og læse bøger. Vi arbejder med kunstfaglig ekspertise fra kunsthistorikere, med iværksættere indenfor kunst og kultur og desuden sammen med en socio-økonomisk virksomhed, Byens gårdbutik i Svendborg, der også fremmer kvalitet og synlighed, blot gennem madkultur, mikrovirksomheder og lokale, bæredygtige producenter. Med Med litteraturhuset vil vi både arbejde for litteraturens kulturelle og kunstneriske værdier og skabe samenhængskraft mellem kunst, kultur, erhverv. Vi bor i en by, Svendborg, der har en lang litterær tradition helt tilbage fra Bertolt Brecht og Tom Kristensen, men også en stærk tradition for kunst, kultur og kreativt iværksætteri. Litteraturhuset er et nytænkende og kreativt projekt, hvis overlevelse og bæredygtige fremtid kræver megen markedsføring og projektledelse, så vi får den skarpe profil, der kan adskille os fra andre kulturhuse. Vi supplerer biblioteket, men erstatter det ikke - dog er bibliotekerne i disse år pressede af en dagsorden om øget mangfoldighed fra borgerservice til erhvervsfremme, så vi har fået en endnu mere relevant funktion.

Litteraturhuset vil tage litteraturen ind i en tryg og fokuseret ramme og rækker ud til såvel etablerede som nyere kreative iværksættere, erfarne læsere og kulturbrugere - unge og ældre gennem bl.a unge-bonbarer, foredrag fra nye forlag, debat- og oplæsningsaftener og foredrag. Pengene skal bruges til at drive litteraturhuset videre efter den allerførste fase, og vi ønsker naturligvis at kunne overleve endnu et år, med arrangementer, boghandel, bogcafé samt mindre honorar til projektledelse.

 
Mange tak
Minimumsbeløb 100,00 Vi er glade for at du både vil være medlem, men også interesserer dig så meget for vores aktiviteter, at du gerne vil have fri adgang i et år. Du får med din støtte betydning for vores mulighed for bedst muligt indhold i vores program i litteraturens og kunstens tjeneste - en indsats vi tror på er vigtig, også for børn og unge.
Tusind tak
Minimumsbeløb 500,00 Tusind tak - hvor er det dejligt, at du vil give os så betydeligt et beløb. Du får en bogpakker som tak, hvor du vælge tre bøger på hylder og får gratis adgang til alle arrangementer i et år. Vi er meget taknemmelige og sætter selvfølgelig også dit navn (hvis du ønsker det) på vores hjemmeside og facebook-side under 'støtteydere'.
Allerstørste tak
Minimumsbeløb 1.000,00 Tusind tak! Med dette beløb gør du virkelig en stor forskel for vores vision om at skabe en god og inspirerende scene for litteraturen uden for København. Vi tror på, at litteraturen er noget helt særligt - bøger har altid ændret verden og fortjener at blive fremhævet, dyrket og formidlet på bedste vis. Tusind tak - og du får naturligvis både medlemsskab, bogpakke, gratis adgang og plads på vores fysiske
Fremtiden ser lys ud
Minimumsbeløb 5.000,00 med så stor en donation har du gjort en meget stor forskel for Fyns kunst- og kulturliv. LItterturen kan ikke stå alene og med denne donation har vi mulighed for at indgå nye partnerskaber og på den måde blive en permanent el af det sydfynske, fynske, men også regionale kulturliv. Vi kan nu skabe en større, livfuld og kreativ scene for litteraturen. Tak. Vi giver en weekend på Stella Maris, vores femstjernede hotel og 25 pct på alle bøger i tre år.
Partnerskaber