Debutalbummet, Det er balancerne der holder sammen på det hele, på vinyl – en række hverdagshistorier af Søren Manscher

11.930,00 kr. 119.30% af 10.000,00 kr.

23

crowdfunders
udløbet
sorenm @sorenm

medlem siden 8. september, 2013

Om projektet

Debutalbummet, Det er balancerne der holder sammen på det hele, på vinyl – en række hverdagshistorier af Søren Manscher

Hej og velkommen til min crowdfundingen af mit første dansksprogede soloalbum!

For to år siden begyndte jeg på en underlig ny proces sangskriver. Den bestod i at fortælle historier, der tog direkte afsæt i min virkelighed i et drengekollektiv i Tilst uden for Aarhus og livet omkring det. Det at skrive åbenlyst selvbiografisk blev hurtigt til et dokument af, hvor mange underlige ting vi som mennesker gennemlever hver dag, selvom hverdagen undertiden kan føles stillestående og kedsommelig. Sådan har det i hvert fald været for mig, og jeg glæder mig til at invitere dig indenfor i en perlerække af disse bizarre historier og fantasier, som Det er balancerne der holder sammen på det hele indeholder.

Kom blandt andet med til privatfest i Tilst i ”Sikke En Fest”, hvor al kommunikation brister, og konflikter ender i gråd og fulderåb i køkkenet.

Sid med på bagsædet i ”Jeg Blaffer” under en intens blaffertur ml. Aarhus og København i en varevogn med fulde hjemmeløse.

Hop op på bagagebæreren i ”Barndomsven” på en skraldetur i DKs næstdyreste kommune og fald af cyklen i mødet med en barndomsven.

Parkér din cykel i en gård på Nørrebro, lyt til din overbo have sex og drøm om at blive deres ven i dagdrømmersangen, ”Frie Mennesker”.

Lyt til "Jeg ser lagener blafre i vinden" (klik på navnet)

Og  Jeg blaffer

Først og fremmest håber jeg, at du kan genkende dig selv i historierne og følelserne omkring dem. Jeg håber også, at du selv bliver inspireret til at skrive ting ned fra dit liv, som de sker fra dag og dag. For så kan det være, at du pludselig står med en række personlige fortællinger, du har lyst til at dele med verden eller i første omgang med mennesker, du har tæt inde på livet og stoler på – og de vil synes, det er fantastisk.

Jeg elsker de små historier, og hvordan vi hver især kigger på verden – i mit tilfælde er det sådan, jeg lærer folk bedst at kende; gennem de historier vi fortæller, og hvordan vi fortæller dem. Dette mit album, Det er balancerne der holder sammen på det hele, er mit besyv ind i den pulje af historier, som vi alle sammen bærer rundt på i forskellige afskygninger – de smukke og de forbudte. Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med albummet og med din egen historiefortælling!

Støtte af mit projekt går til finansieringen af albummets vinyltryk. Albummet er planlagt til udgivelse 4. oktober 2019.

 
Tak!
Minimumsbeløb 20,00 Tusind tak fordi du vil hjælpe mit projekt på vej ud i verden! Du vil blive nævnt på min facebook væg, som crowdfunder.
Digitalt album
Minimumsbeløb 80,00 Tusind tak fordi du vil hjælpe mit projekt på vej ud i verden! Jeg sender dig albummet digitalt dagen før udgivelsesdato
Album på vinyl
Minimumsbeløb 150,00 Tusind tak fordi du vil hjælpe mit projekt på vej ud i verden! Jeg sender dig et signeret eksemplar af mit album på vinyl, når det lander fra tryk!
Vinyl & digitalt
Minimumsbeløb 200,00 Tusind tak fordi du vil hjælpe mit projekt på vej ud i verden! Jeg sender dig et signeret eksemplar af mit album på vinyl, når det lander fra tryk og sender dig albummet digitalt oven i hatten!
Vinyl, digitalt & Nostalgia
Minimumsbeløb 300,00 Tusind tak fordi du vil hjælpe mit projekt på vej ud i verden! Jeg sender dig et signeret eksemplar af mit album på vinyl og digitalt, og du kan vælge mellem enten en Harmonics-CD eller –LP'en Nostalgia Isn't What It Used To Be!
Jeg elsker mit eget selskab-pakken
Minimumsbeløb 400,00 Tusind tak fordi du vil hjælpe mit projekt på vej ud i verden! Jeg sender dig et signeret eksemplar af mit album på vinyl og digitalt + en Harmonics-CD eller -LP og giver én koncertbillet til en af mine koncerter i foråret 2020!
Vennepakke 1
Minimumsbeløb 500,00 Tusind tak fordi du vil hjælpe mit projekt på vej ud i verden! Jeg sender dig et signeret eksemplar af mit album på vinyl og digitalt + en Harmonics-CD eller LP og giver to koncertbilletter til en af mine koncerter i foråret 2020!
Vennepakke 2
Minimumsbeløb 600,00 Tusind tak fordi du vil hjælpe mit projekt på vej ud i verden! Jeg sender dig et signeret eksemplar af mit album på vinyl og digitalt + en Harmonics-CD eller LP og giver tre koncertbilletter til en af mine koncerter i foråret 2020!
Familiepakken
Minimumsbeløb 950,00 Tusind tak fordi du vil hjælpe mit projekt på vej ud i verden! Jeg sender dig to signerede eksemplarer af mit album på vinyl samt ét digitalt + både Harmonics-CD og LP og giver fire koncertbilletter til en af mine koncerter i foråret 2020!
Superpakken - den med privatkoncert
Minimumsbeløb 2.000,00 Du er for vild! Jeg spiller en privatkoncert hjemme hos dig og sender desuden et signeret eksemplar af mit album på vinyl samt sender albummet digitalt og så snup da også en Harmonics-CD eller –LP med!
Partnerskaber