MILLENNIALART

0,00 kr. 0.00% af 35.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Henrik Saar @saar

medlem siden 21. september, 2019

Om projektet

Se mine linoleumstryk på min hjemmeside.

Klik på linket herover.

VIDEOEN HER GIVER DIG EN HURTIG TUR GENNEM DE FØRSTE 27 ÅR AF MIN KUNST. DET HANDLER ALTSAMMEN OM LIVET

KUNST OG LIV Som 22 årig satte jeg mig for, at jeg som kunstner ville udføre et livsværk uden nogen form for kompromis. Det er 30 år siden nu, og netop i år vandt jeg Guldmedaljen i kategorien: "Figurative malere" ved den 42. MEDUSA AUREA konkurrence på Det Internationale Akademi for Moderne Kunst (AIAM) i Rom, og fik således titlen som: "Årets maler" i det akademiske år 2018 - 2019. Dermed er jeg kandidat til det 42. MEDUSA AUREA TROFÆ, som uddeles til årets kunstner inden for alle kunstneriske genrer.

Lige nu deltager jeg i Carrousel du Louvre med et maleri på Louvre Museum i Paris. Jeg er blevet optaget på den 58. Venedig Biennale, hvor jeg deltager i en gruppeudstilling i Oktober. Samtidig har jeg på opfordring sendt mit kandidatur ind til Padiglione Europa ved Venedig Biennalen, hvilket er for den absolutte, verdenselite. Ved siden af en række andre udstillinger, bliver jeg i November fremhævet ved Art tour International som: "Ugens kunstner" og er inviteret til Award ceremoni i MNN Television Studios i New York som et af Art Tour Internationals kunstneriske højdepunkter for året 2019.Det og meget mere koster rigtig mange penge at deltage i og at sende malerier ind til, og jeg har svært ved at følge med rent økonomisk, så jeg har virkelig brug for støtte.

Mit ultimative mål er at sætte billeder på tidens tegn i et et koncept, som jeg eksperimenterende har givet betegnelsen: "MILLENNIALART"

En betegnelse, der dækker den generations liv, der er født i tidsrummet 1978 - 2004

Til dette formål har jeg valgt en tegning, som jeg tegnede i 1985: "REVOLUTION"

Det var dengang computeren holdt sit første indtog i Europa, og påvirkede vores adfærd. At det blev en revolution, er bestemt ingen underdrivelse.

 
Partnerskaber