Musik Fra En Skadet Hjerne!

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Arly Badstue @abadstue

medlem siden 28. marts, 2017

Om projektet

 Det her projekt er bare VIGTIGT!

Det er det fordi, musik har en kæmpe, stor og vigtig indflydelse på og i vores liv.  Det mener i hvert fald jeg.

Og jeg, det er Stefan Haun, som for nogle år siden, fik en sklerosediagnose, som for øvrigt løber i familien. Det var mere end bare almindeligt chokerende for det betød at mit liv pludselig blev nulstillet. Hvad gør man så? Ja, man kan vælge at gå i panik, i sort, fra forstanden eller helt fra snøvsen .... men jeg valgte, kort fortalt, at blive hjemme hos mig selv og min datter og at finde ud af, hvordan man bedst lever med sklerose. Jeg fik kontaktet nagle af de forskellige, fantastiske foreninger, som servicerer skleroseområdet. Ingen nævnt, ingen glemt!

Her er jeg så nu, i mit liv, med sklerose, min familie og med den musik og mødet med det guitarspil, som første gang fik rigtig god næring da jeg gik på efterskole.

I mit liv, betyder musik næsten alt, i hvert fald rigtig meget. Sammen med min mentor, har jeg været i gang med at lave sange. Sange som fortæller en del af min historie som skleroseramt. De sange vil vi gerne indspille, med god proff. musikerhjælp. Disse musikeres indsats skal honorers og studietid koster også en hel del. Det er det pengene skal gå til. Derfor denne crowdfunding.

Så enkelt er det!

Før vi gik i gang med projektet, manglede jeg motivation, koncentration, hukommelse, følelse i fingrene og lignende. Jeg oplevede at være konstant mental træt (hjernetræthed). Vi har arbejdet i lidt mere end et år nu, og jeg oplever at min hukommelse er bedret, min motivation og koncentration er markant forbedret, og ikke mindst at følelsen i mine fingre er kommet tilbage.

Har jeg glemt at fortælle, at jeg spiller guitar?

Der er også kommet en anden retning på mine tanker. Jeg har mere end én grund til at stå op, har fundet en ny mening med livet. Den vil jeg gerne dele med andre, der oplever at stå i samme situation, som jeg gjorde, for et år siden."

Jeg håber at rigtig mange vil være med på at støtte op om projektet, sådan at vi kan stå med en EP inden længe.
Partnerskaber