48h of Hygge 2019

0,00 kr. 0.00% af 1.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
48hofHygge19 @48hofhygge19

medlem siden 28. september, 2019

Om projektet

Hej og tusind tak for din interesse i vores film festival!

Vi er et passioneret, lille team på 4 mand bag den tidsbaseret film festival 48h of Hygge. Vi har den fornøjelse at afholde den årlige film premiere aften lørdag d. 19. oktober 2019. Vi er dog ikke særlige heldige med, at vi endnu ikke har nok midler til at gennemføre projektet. Derfor søger vi hjælp hos jer - vores kære netværk - til at skubbe vores projekt i den rigtige retning.

Jeres hjælp vil specifikt gå til støtte af filmskaberes rejse til København. I år har vi 24 teams fra Danmark, Tyskland, USA, Brasilien, Tjekkiet, Indien og Iran. Mange af disse unge mennesker vil gerne komme til festival premieren d. 19. oktober, og vi vil gerne have mulighed for at støtte en del af deres rejseomkostninger.

Kernen i 48h of Hygge er at unge filmentusiaster mødes på tværs af landegrænser, sprog og kulturer til en aften med fælles interesse for film i højsæde. Her lader man sig inspirere af andre, man lærer nye perspektiver og metoder at kende, og har chancen for at få et unikt indblik i hvordan unge arbejder med film rundt om i verden.
Den støtte, som vi vil modtage med denne crowdfunding vil derfor betyde, at vi kan lave en helstøbt kerne, og gøre det muligt for de unge deltagende at se deres film på dens premiere aften og møde andre ligesindede.
Partnerskaber