HAMBAM - hamburgeren er tilbage...

0,00 kr. 0.00% af 100.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Thomas Hjort @hambam

medlem siden 1. oktober, 2019

Om projektet

HAMBAM - baggrund
Igennem de sidste 5 år har jeg arbejdet i restaurationsbranchen - igennem de sidste 30 år har jeg villet have min egen restaurant, et sted hvor der bliver serveret mad, som virkelig giver glæde, et sted hvor familien kan komme og spise, gå hjem med maven fuld uden pungen er tom. Ud over det har jeg igennem min karriere været alt fra handymand til direktør. Men min store interesse har altid være mad og jeg bruger med glæde 6-8 timer en lørdag, på at lave den perfekt menu. Jeg har viden om marketing, drift og økonomi - og jeg har udviklet et færdigt koncept, der henvender sig både til den småsultne og hele familien, der bare vil "smovse" i lækre hamburgere, gode pommes frittes og lækre milk shakes.

HAMBAM - konceptet
Der er en klart koncept og en klar grafisk profil - let genkendeligt og med en koncept der tiltrækker et bredt publikum. Geografisk kommer HAMBAM til at ligge i Sluseholmen, som er den nye bydel i Københavns Sydhavn. Her studerer bl.a. 3.000 på Aalborg Universitet København, der arbejder mere end 2500 mennesker og bydelen vokser og vokser. Samtidig er Sluseholmen både tæt på Amager, Valby og Københavns centrum, som alle bliver oplagte take-away kunder.

Hvorfor så hamburgere?
Hamburgeren er utrolig nem at spise og det gode ved den er, at man sagtens kan spise flere af dem. Hamburgeren kan indtages som et hurtigt forkostmåltid eller til aftensmad med pommes og en milk shake til dessert. HAMBAM på 3 af slagsen - den helt traditionelle hamburger med remoulade, syltede agurker og bløde løg. Kyllinge hamburger godt krydret med frisk salat og en lækker relish. Og så naturligvis hamburgeren med flæskesteg, frisk råsyltet rødkål, hjemmerørt remoulade og hjemmesyltede agurger. Ud over det vil vi byde på lækre hjemmelavede milk shakes med friske bær. Så HAMBAM tilbyder et komplet måltid.

Ud over at servere enkelt hamburgere tilbydes også familiepakker både til at spise på stedet og som take-away. Specielt take-away markedet vil vi satse meget på, ud over det har vi allerede samarbejdsaftale med 2 eventsteder i lokalområdet - så vi kan leverer lækre hamburgere til events, firmafester og private arrangementer.

HAMBAM . HAMBURGERE
Traditionel Hamburger med bøf af hakket oksekød, hjemmerørt remoulade, hjemmesyltede argurger, bløde løg og hambam sauce.
Kyllinge Hamburger med krydret bøf af hakket kylling, frisk sprød salat, agurkerelish og spicy mayo.
Flæske Hamburger med flæskesteg, sprød letsyltet rødkål, hjemmesyltede agurker og hjemmerørt remoulade.

HAMBAM . SHAKES
Jordbær Shake fremstillet på lækker flødeis og jordbær.
Banan Shake fremstillet på lækker flødeis, banan og vanilje.
Blåbær Shake fremstillet på lækker flødeis og blåbær.

HAMBAM. POMMES FRITTES
Gode danske kartofler skåret og fritteret så de er sprøde udvendig og bløde indvendig - for det er sådan pommes frittes skal være.

Vi skal have hamburgeren tilbage - hjælp os med at nå vores mål og din mave vil blive belønnet.
HAMBAM TAKEAWAY
Minimumsbeløb 100,00 3 HAMBURGERE 1 x Stor Pommes og 1 x 0,5 liter sodavand
HAMBAM MEDIUM TAKEAWAY
Minimumsbeløb 225,00 6 HAMBURGERE (2x3 stk) 2 x Stor Pommes og 1 x 1,5 liter sodavand
HAMBAM STOR TAKE-AWAY
Minimumsbeløb 375,00 12 HAMBURGERE (4x3 stk) 4 x Stor Pommes og 2 x 1,5 liter sodavand
EXCLUSIVE FOR 2 PERSONER
Minimumsbeløb 600,00 Forhåndsreserveret bord med VIP-service og mulighed for at smage jer igennem hele menukortet. Spis alt i kan og slut af med 1 shake efter eget valg. Alt i kan spise for 2 incl drikkervarer og 1 shake pr. person
EXCLUSIVE FOR 4 PERSONER
Minimumsbeløb 1.000,00 Forhåndsreserveret bord med VIP-service og mulighed for at smage jer igennem hele menukortet. Spis alt i kan og slut af med 1 shake efter eget valg. Alt i kan spise for 4 incl drikkervarer og 1 shake pr. person
EXCLUSIVE FOR 6 PERSONER
Minimumsbeløb 1.450,00 Forhåndsreserveret bord med VIP-service og mulighed for at smage jer igennem hele menukortet. Spis alt i kan og slut af med 1 shake efter eget valg. Alt i kan spise for 6 incl drikkervarer og 1 shake pr. person
EXCLUSIVE FOR 10 PERSONER
Minimumsbeløb 2.250,00 Forhåndsreserveret bord med VIP-service og mulighed for at smage jer igennem hele menukortet. Spis alt i kan og slut af med 1 shake efter eget valg. Alt i kan spise for 10 incl drikkervarer og 1 shake pr. person
SUPER EXCLUSIVE FOR 10 PERSONER
Minimumsbeløb 3.750,00 Vi lukker restauranten for andre besøgende. I får jeres helt egen aften hvor i kan smage jer igennem kortet og samtidig får besøg af kokken, der både serverer og fortæller om råvarer og smage. Til dette arrangement pares hamburgerne med specialøl fremstillet på mikrobryggerier i Danmark. Til dessert serveres en tastingmenu på vores shakes og der afsluttes med kaffe og en lille en.
Partnerskaber