STØTTE TIL PILOTAFSNIT AF KOMMENDE WEBSERIE

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
PERSONLIG TAK
Minimumsbeløb 200,00 Vi er virkelig glade for din støtte - vi sætter kæmpe pris på den, derfor skal du have en KÆMPE tak. Derudover sender vi dig en video med en personlig tak fra crewet. Uden dig kan vi ikke realisere projektet. Så igen skal du have en STOR tak!
DIT NAVN I CREDITS
Minimumsbeløb 1.000,00 Du får en stor tak for din støtte - vi sætter kæmpe pris på den - derfor får du dit navn/firma under " Tak til " i credits. Derudover sender vi dig en video med en personlig tak fra crewet. Uden dig kan vi ikke realisere projektet. Så en STOR tak fra os alle!
BILLET TIL PILOTAFSNIT
Minimumsbeløb 3.000,00 Du får en stor tak for din støtte - vi sætter kæmpe pris på den - derfor får du en billet til screening af pilotafsnittet. Derudover får du dit navn/firma under " Tak til " i credits, og sidst men ikke mindst sender vi dig en video med en personlig tak fra crewet. Uden dig kan vi ikke realisere projektet. Så en STOR tak fra os alle!
PERSONLIGT LINK TIL PILOTAFSNIT
Minimumsbeløb 6.000,00 Du får en stor tak for din støtte - vi sætter kæmpe pris på den - derfor sender vi dig et link til pilotafsnittet som du vil kunne se lige når du har lyst. Derudover får du en billet til screening af pilotafsnittet, dit navn/firma vil blive skrevet under " Tak til " i credits, og sidst men ikke mindst sender vi dig en video med en personlig tak fra crewet. Uden dig kan vi ikke realisere projektet. Så en STOR tak fra os alle!
Partnerskaber