STØTTE TIL PILOTAFSNIT AF KOMMENDE WEBSERIE

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet

Om projektet

STØTTE TIL PILOTAFSNIT AF KOMMENDE WEBSERIE

Lørdag & Søndag d 14 & 15 December, foregår der i området i og omkring København optagelser til et pilotafsnit af en kommende web serie.

Den kommende serie “ Scene 1”  er en ungdomsserie i komediegenren. Gennem serien følger vi to aspirerende skuespillere Oliver og Stephanie, start tyverne, og deres jagt på en karriere inden for skuespil i deres hverdag, hvor emner som venskab, kærlighed, misundelse, konkurrence og andet som man kan genkende i det virkelige liv, vil blive berørt. Essensen i serien er skildringen af den barske skuespillerbranche og den nådeløshed, samt jagten på “drømmen”, der udskiller sig fra en uortodoks 9-16 hverdag. 

Vi følger primært de to hovedroller, og vil yderligere blive introduceret for flere faste biroller, løse biroller, og gæsteroller, som alle befinder sig i underholdningsbranchen på den ene eller anden måde. Vi vil se seriens karakterer begå sig i branchen; op- og nedturene og den evige kamp for at slå igennem i en af de sværeste brancher, hvor der er rigtig mange om buddet. 

På gæsterollelisten til piloten har vi skuespiller Marie Bach. Til efterfølgende afsnit i første sæson har vi indtil videre  aftaler med flere kendte ansigter.

Optagelserne ligger lige rundt om hjørnet - og for at kunne gennemføre optagelserne har vi brug for økonomisk støtte, så hele projektet kan blive en realitet.

Alle beløb har en betydning for os - små som store. Alt fra 20 kr til større beløber vil hjælpe os i  den rigtige retning. Så tvivl ikke, har du lyst til at hjælpe et engageret filmhold, så tæller selv de mindste beløb, i realisering af dette projekt. 

Til højre kan du se hvilke incitamenter vi har ved støtte! Vi sætter kæmpe pris på alle bidrag!

 

 
PERSONLIG TAK
Minimumsbeløb 200,00 Vi er virkelig glade for din støtte - vi sætter kæmpe pris på den, derfor skal du have en KÆMPE tak. Derudover sender vi dig en video med en personlig tak fra crewet. Uden dig kan vi ikke realisere projektet. Så igen skal du have en STOR tak!
DIT NAVN I CREDITS
Minimumsbeløb 1.000,00 Du får en stor tak for din støtte - vi sætter kæmpe pris på den - derfor får du dit navn/firma under " Tak til " i credits. Derudover sender vi dig en video med en personlig tak fra crewet. Uden dig kan vi ikke realisere projektet. Så en STOR tak fra os alle!
BILLET TIL PILOTAFSNIT
Minimumsbeløb 3.000,00 Du får en stor tak for din støtte - vi sætter kæmpe pris på den - derfor får du en billet til screening af pilotafsnittet. Derudover får du dit navn/firma under " Tak til " i credits, og sidst men ikke mindst sender vi dig en video med en personlig tak fra crewet. Uden dig kan vi ikke realisere projektet. Så en STOR tak fra os alle!
PERSONLIGT LINK TIL PILOTAFSNIT
Minimumsbeløb 6.000,00 Du får en stor tak for din støtte - vi sætter kæmpe pris på den - derfor sender vi dig et link til pilotafsnittet som du vil kunne se lige når du har lyst. Derudover får du en billet til screening af pilotafsnittet, dit navn/firma vil blive skrevet under " Tak til " i credits, og sidst men ikke mindst sender vi dig en video med en personlig tak fra crewet. Uden dig kan vi ikke realisere projektet. Så en STOR tak fra os alle!
Partnerskaber