Et køkken til Ishtar-de etniske rødstrømper

0,00 kr. 0.00% af 200.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet

Om projektet

Køkken til kvinderne i Ishtar - de etniske rødstrømper
Ishtar – De etniske rødstrømper
Er en Socialøkonomisk virksomhed Drevet af frivillige og ansatte, kvinder i jobtræning, praktik og aktivering med rødder i de mellemøstlige lande.
Maden fra Ishtar bliver lavet af midaldrende kvinder fra mellemøstlige lande, der tidligere har haft svært ved at finde et job i Danmark.

Nu tilbereder de lækker mad fra deres hjemlande til catering og Mellemøstlig delikatessebutik på Blågårdsgade.

• Vi laver mad som vores forældre og bedsteforældre - med kærlighed
og friske råvarer.
• Vi formidler kultur igennem mad, undervisning og folkekøkken.
• Overskuddet går til socialt arbejde.

Hovedmålet med projektet er at hjælpe indvandre kvinder med at komme på arbejdsmarkedet og blive selvkørende og selvstændige.

Ishtar ønsker at flere udsatte kvinder kommer i arbejde. Vi mener, at arbejde er den Vigtigste vej til integration og personligt velvære.

 I et videre perspektiv er målet at opnå anerkendelse af indvandrerkvinder i det danske samfund ved at bevise, at kvinderne kan bidrage til samfundet og berige det danske arbejdsmarked

Københavns Kommune har opsagt lejemålet for det hidtidige køkken i Korsgadehallen som vi har lejet i flere år. Ishtar skal derfor leje nye lokaler i nærheden af Blågårds Plads, og der skal etableres et professionelt catering-køkken.

Projektets formål er at skaffe udstyr til det nye køkken og renovere de nye lokaler. Succeskriteriet er, at Ishtar kan fortsætte sin drift og udvikling uhindret.

 
Partnerskaber