Ungarn Ser Lyset (Rejseprogram)

0,00 kr. 0.00% af 25.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Frederik Dalby @frederikcornelius

medlem siden 20. november, 2019

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Tak!
Minimumsbeløb 50,00 Et personligt takkebrev på mail, hvori vi fortæller lidt mere om programmet og takker for støtten.
Event +Tak!
Minimumsbeløb 200,00 Her inviteres du til vores lille “release event”. Der bliver serveret kaffe og kage, og programmet bliver vist, efterfølgende er der et lille foredrag. (Afholdes i nordsjælland). Dit navn eller virksomhed kommer i rulletekster til sidst.) + Et personligt takkebrev på mail, hvori vi fortæller lidt mere om programmet og takker for støtten
Event + Limited T-shirt
Minimumsbeløb 500,00 Her modtager du en limited t-shirt med “Ungarn Ser Lyset”. + herr inviteres du til vores lille “release event”. Der bliver serveret kaffe og kage, og programmet bliver vist, efterfølgende er der et lille foredrag. (Afholdes i nordsjælland). Dit navn eller virksomhed kommer i rulletekster til sidst.) + Et personligt takkebrev på mail, hvori vi fortæller lidt mere om programmet og takker for støtten.
Event, T-Shirt, Kop, signeret poster + tak
Minimumsbeløb 1.000,00 Her får du en kop med Lyspunktet og en signeret poster. + Her modtager du en limited t-shirt med “Ungarn Ser Lyset”. + herr inviteres du til vores lille “release event”. Der bliver serveret kaffe og kage, og programmet bliver vist, efterfølgende er der et lille foredrag. (Afholdes i nordsjælland). Dit navn eller virksomhed kommer i rulletekster til sidst.) + Et personligt takkebrev på mail, hvori vi fortæller lidt mere om programmet og takker for støtten.
Partnerskaber