Ungarn Ser Lyset (Rejseprogram)

0,00 kr. 0.00% af 25.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Frederik Dalby @frederikcornelius

medlem siden 20. november, 2019

Funders

Ingen har endnu støttet dette projekt, du kan blive den første :)
Tak!
Minimumsbeløb 50,00 Et personligt takkebrev på mail, hvori vi fortæller lidt mere om programmet og takker for støtten.
Event +Tak!
Minimumsbeløb 200,00 Her inviteres du til vores lille “release event”. Der bliver serveret kaffe og kage, og programmet bliver vist, efterfølgende er der et lille foredrag. (Afholdes i nordsjælland). Dit navn eller virksomhed kommer i rulletekster til sidst.) + Et personligt takkebrev på mail, hvori vi fortæller lidt mere om programmet og takker for støtten
Event + Limited T-shirt
Minimumsbeløb 500,00 Her modtager du en limited t-shirt med “Ungarn Ser Lyset”. + herr inviteres du til vores lille “release event”. Der bliver serveret kaffe og kage, og programmet bliver vist, efterfølgende er der et lille foredrag. (Afholdes i nordsjælland). Dit navn eller virksomhed kommer i rulletekster til sidst.) + Et personligt takkebrev på mail, hvori vi fortæller lidt mere om programmet og takker for støtten.
Event, T-Shirt, Kop, signeret poster + tak
Minimumsbeløb 1.000,00 Her får du en kop med Lyspunktet og en signeret poster. + Her modtager du en limited t-shirt med “Ungarn Ser Lyset”. + herr inviteres du til vores lille “release event”. Der bliver serveret kaffe og kage, og programmet bliver vist, efterfølgende er der et lille foredrag. (Afholdes i nordsjælland). Dit navn eller virksomhed kommer i rulletekster til sidst.) + Et personligt takkebrev på mail, hvori vi fortæller lidt mere om programmet og takker for støtten.
Partnerskaber