Ungarn Ser Lyset (Rejseprogram)

0,00 kr. 0.00% af 25.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Frederik Dalby @frederikcornelius

medlem siden 20. november, 2019

Om projektet

Vi søger støtte til en “web-baseret” rejse serie, som er delt op i 4 afsnit. 

Vi vil lave et program som kommer til at gå på Youtube, Instagram Tv og Facebook Watch. Vi kommer så bredt ud som muligt og får lavet et program som ser og lyder godt.  

Lidt om programmet:

“Budapest er blevet alle danskeres foretrukne billigferie hvis man gerne vil opleve østeuropa” Men hvordan ser det gamle sovjet mon ud idag? Hvilken udvikling har der været? Og har verden mon glemt de gamle sovjetiske lande helt?”

I dette web program/serie, tager de to podcast værter (Lyspunktet) Frederik Cornelius (Musiker, blogger) og Asbjørn Larsen (Kok på Restaurant Sletten) på tur til Ungarn, som tidligere har været sovjetisk styret. For at lære landet at kende og opdage og formidle landets specialiteter og kuriositeter, henholdsvis; historie, Kulinariske oplevelser, Geografi og andre specielle emner. 

I dette program, interviewer de to værter forskellige lokale personer, som i dagligdagen lever deres liv i Ungarn. 

Med deres unge og unikke måde at formidle verdenssituationen på formår de to unge mænd at både lave et sjovt men berettende program. 

Lidt om Lyspunktet:

Lyspunktet er en podcast som ligger på appen Podimo. Vi fungerer også som kultur og nyhedsformidler i form af videoer og indlæg på Youtube og de sociale medier. Duo er bestående af Kokke-eleven Asbjørn Larsen-Jensen, som interreserer sig fuldt ud for mad, og Musikeren Frederik Cornelius som har arbejdet med tv og musik det meste af sit liv. 

Du bidrager til produktionen og rejseudgifter til programmet. 
Tak!
Minimumsbeløb 50,00 Et personligt takkebrev på mail, hvori vi fortæller lidt mere om programmet og takker for støtten.
Event +Tak!
Minimumsbeløb 200,00 Her inviteres du til vores lille “release event”. Der bliver serveret kaffe og kage, og programmet bliver vist, efterfølgende er der et lille foredrag. (Afholdes i nordsjælland). Dit navn eller virksomhed kommer i rulletekster til sidst.) + Et personligt takkebrev på mail, hvori vi fortæller lidt mere om programmet og takker for støtten
Event + Limited T-shirt
Minimumsbeløb 500,00 Her modtager du en limited t-shirt med “Ungarn Ser Lyset”. + herr inviteres du til vores lille “release event”. Der bliver serveret kaffe og kage, og programmet bliver vist, efterfølgende er der et lille foredrag. (Afholdes i nordsjælland). Dit navn eller virksomhed kommer i rulletekster til sidst.) + Et personligt takkebrev på mail, hvori vi fortæller lidt mere om programmet og takker for støtten.
Event, T-Shirt, Kop, signeret poster + tak
Minimumsbeløb 1.000,00 Her får du en kop med Lyspunktet og en signeret poster. + Her modtager du en limited t-shirt med “Ungarn Ser Lyset”. + herr inviteres du til vores lille “release event”. Der bliver serveret kaffe og kage, og programmet bliver vist, efterfølgende er der et lille foredrag. (Afholdes i nordsjælland). Dit navn eller virksomhed kommer i rulletekster til sidst.) + Et personligt takkebrev på mail, hvori vi fortæller lidt mere om programmet og takker for støtten.
Partnerskaber